- 3 506
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Už jsem se lekl, že se Mazda snížila k takové hlouposti. Naštěstí se v článku říká něco jiného, než je uvedeno v nadpisu:
Minule tu niekto daval odkaz, ze mazda od 2030 bude vyrabat iba elektricke auta , teraz uz bude vyrabat od 2020-2025 s wankel alebo SkyactivX motorom a dokonca ako zadokolka . Čert, aby sa v tych overenych spravach vyznal.
Už aby to byloMinule tu niekto daval odkaz, ze mazda od 2030 bude vyrabat iba elektricke auta , teraz uz bude vyrabat od 2020-2025 s wankel alebo SkyactivX motorom a dokonca ako zadokolka . Čert, aby sa v tych overenych spravach vyznal.
Asi sa obhliadnem po nejakom koncernovom diesel aute :-/
Čo aby už bolo , romin(ka ) ?!Už aby to bylo
Nó,aby si se mohl kochat v koncernovém vozidleBohužel jsem muž né ženatakže prosím rominČo aby už bolo , romin(ka ) ?!
No, ze by? Jak jsi to myslel? Znelo mi to trosku pozitivne. Mozna to tak z clanku vypada, jenze jestli postupne Mazda bude mirit do premiovejsiho segmentu, coz uz se tu neobjevuje poprve, tak take bude drazsi a zrejme pro nas mene dostupna.že by ?