Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No, a potom to uz nebude tak pekne :-(Nová 3 je zřejmě hotová, stačí si domyslet standardní zrcátka, kliky, menší kola a brzdy....
Nechce se mi věřit, že by v hotovém modelu nebyl. Tím by dali signál, že nechtějí řešit konektivitu aut. To mi přijde jako slepá ulička s ohledem na konkurenciNajviac ma teší, že mazda asi vynechava tablet, ze sa vracia k "dvojpodlažnej" pristrojovke so zapustenymi display-mi.
Nieco podobné (pritiahnuté za vlasy ) dvojpodlažné, mam v mojej M3 a v praktickom živote s autom , je to vyborne usporiadanie.
Zobrazit přílohu 11425
Absencia trčacieho tabletu na pristrojovke si myslim, že neznamená neriešenie konektivity aut.Nechce se mi věřit, že by v hotovém modelu nebyl. Tím by dali signál, že nechtějí řešit konektivitu aut. To mi přijde jako slepá ulička s ohledem na konkurenci
Som zvedavý či už aj nová mazda 3 bude mať digitálne budíky ako v tomto koncepte alebo v tomto bude Mazda ešte nejaký čas konzervarivnejšia...
Tak pisou ze budou stale analogove(uvidime) ,coz by me vubec neodradilo pred koupi nove trojky.Hlavne uz udelejte mpsku!Som zvedavý či už aj nová mazda 3 bude mať digitálne budíky ako v tomto koncepte alebo v tomto bude Mazda ešte nejaký čas konzervarivnejšia...