Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, děje se mi to stejné. Se servisem jsem to neřešil, protože to nedokážu 100% nasimulovat.Nazdar, chtěl bych se zeptat, jestli se někdo z majitelů Mazdy 3 BP, nesetkal s opožděnou reakcí plynového pedálu při akceleraci, tedy když jedu konstantní rychlostí a někoho chci předjet, šlápnu na plyn a nic se něděje až za nějakou vteřinu, případně musím podřadit. Otáčky držím na minimální hodnotě 2000. No mně se to stalo asi 2-3 krát za dobu co mám auto ale synovi, který jezdí každý týden do Brna tak říkal že celkem často se mu to stává, ale stejně jako mně vždy na dálnici, což je dost nepříjemné, když se udělá prostor abyste mohli předjet někoho a auto nic. Tak jsem si řekl že se zkusím zeptat tady, jestli se to někomu stalo, a pokud ano, tak jestli to někdo řešil v servise. Jinak za nedlouho jdu přezout tak bych se tam optal. Díky za reakce.
jo hláška brzděte a pípání se aktivuje když se rychleji přivlížíš k autu před sebou, ale ta nezrychlovací funkce, tada aspoň podle mě, funguje tak že za někým jedeš ustálenou rychlostí, ale blízko, tak potom auto nezrychluje, lkdyž tak mě někdo opravteTak v návodu,sice je popsána funkce DSA, ale to asi nebude tedy můj případ, protože pokud zasáhne tento systém, tedy zjistí nebezpečnou-malou vzdálenost vozidla předemnou, tak vyhodí zvukový signál-varováné společně s hláškou na displeji. To se mi nikdy nestalo. tak to asi teda s tím ze zelenýho na oranžový zbarvení systému iactiv sense nebude. To bude zas nějaká jiná záludnost, spíš mi to připadá jako že systém opožděně připojí dva válce které jsou vypnuté, případně že by nestíhala dodávka paliva? Tedy chyba řídícího softwaru ? nevím.
ono to je asi zbytečné řešit se servisem, když to je funkce auta která tak fungujeAhoj, děje se mi to stejné. Se servisem jsem to neřešil, protože to nedokážu 100% nasimulovat.
Už se mi tohle stalo dvakrát , když jsem jel svižně pak jsem musel na krátký čas ubrat plyn a po chvilce jsem chtěl přidat plyn (akcelerovat kvůli předjíždění) abych předjel auto a plyn cca 2 až 3 sekundy vůbec nereagoval. Docela nepříjemná situace.Nazdar, chtěl bych se zeptat, jestli se někdo z majitelů Mazdy 3 BP, nesetkal s opožděnou reakcí plynového pedálu při akceleraci, tedy když jedu konstantní rychlostí a někoho chci předjet, šlápnu na plyn a nic se něděje až za nějakou vteřinu, případně musím podřadit. Otáčky držím na minimální hodnotě 2000. No mně se to stalo asi 2-3 krát za dobu co mám auto ale synovi, který jezdí každý týden do Brna tak říkal že celkem často se mu to stává, ale stejně jako mně vždy na dálnici, což je dost nepříjemné, když se udělá prostor abyste mohli předjet někoho a auto nic. Tak jsem si řekl že se zkusím zeptat tady, jestli se to někomu stalo, a pokud ano, tak jestli to někdo řešil v servise. Jinak za nedlouho jdu přezout tak bych se tam optal. Díky za reakce.
Systém, kterej zajišťuje bezpečnou vzdálenost. Nesmíte se na to auto před sebou tak moc lepit.Už se mi tohle stalo dvakrát , když jsem jel svižně pak jsem musel na krátký čas ubrat plyn a po chvilce jsem chtěl přidat plyn (akcelerovat kvůli předjíždění) abych předjel auto a plyn cca 2 až 3 sekundy vůbec nereagoval. Docela nepříjemná situace.
Tak tohle jsem jim chtěl taky navrhnout,jenom jsi mě předběhl.?Ahoj chlapi, vlevo pod volantem je tlačítko, které vyřazuje z provozu celý "chytrý" systém i-activsense. Vyzkoušel bych, jestli se problémy s nedodávkou výkonu objevují i při deaktivované této funkci. Mohlo by to v celém problému udělat dost jasno .
Ahoj, děje se mi to stejné auto... Občasná opožděna reakce na plyn při akceleraci...Nazdar, chtěl bych se zeptat, jestli se někdo z majitelů Mazdy 3 BP, nesetkal s opožděnou reakcí plynového pedálu při akceleraci, tedy když jedu konstantní rychlostí a někoho chci předjet, šlápnu na plyn a nic se něděje až za nějakou vteřinu, případně musím podřadit. Otáčky držím na minimální hodnotě 2000. No mně se to stalo asi 2-3 krát za dobu co mám auto ale synovi, který jezdí každý týden do Brna tak říkal že celkem často se mu to stává, ale stejně jako mně vždy na dálnici, což je dost nepříjemné, když se udělá prostor abyste mohli předjet někoho a auto nic. Tak jsem si řekl že se zkusím zeptat tady, jestli se to někomu stalo, a pokud ano, tak jestli to někdo řešil v servise. Jinak za nedlouho jdu přezout tak bych se tam optal. Díky za reakce.