Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
DíkSignál DAB rádia. Když jedu někde v údolí, tak všechny čárky zmizí a za pár sekund přestane rádio hrát.
Ani v Americe je nemají. Jen Asie. Bohužel v zemích kde nejsou výdechy, se tyto díly nedají sehnat. Nebo když dají, tak chybí výdechový zadní díl jako takový.Inac toto nechapem preco mazda 3 v europe nema tieto zadne vyduchy. V amerike a v azii su tie vyduchy priamo od vyrobcu?
Díly mám za 0,- KČ, díky dohodě s https://mikstoreph.com/. Nejspíš od nich dostanu i náhradu za onen "namodralý" díl v podobě černého. Co vím tak někdo v Polsku a USA nakoupil díly a chyběly jim jen ty výdechy, který samotný prý stojí cca 10k a nejsou k dostání mimo Asii. Úpravu jsem dělal sám a musel dosti věci upravit. Mám jen fotky z procesu, kde jsem řezal do tý AC bedny. Pak jsem to ještě dolazoval hliníkovou páskou apod. Problém je, že fakt musíš bastlit a upravovat díly, protože prostě jednoduše nepasují. Snad jediné co pasuje jsou samotné trubky. V tom adaptéru navíc je klapka, která se má zavřít při použití klimatizace na nohy nebo okno a vyřadit tím zadní výdechy z provozu. Tuhle klapku jsem i s motorkem odstranil, protože na našich 3kách na ni stejně nemáme kabel/konektor, takže vzduch vzadu fouká pořád. Přikládám ještě pár fotek z bastlení. Konečná "fáze", kdy už bylo hodně věcí začišťeno bohužel nemámto @Michall . teda to je zatraceně dobrá práce a vypadá to naprosto dokonale, ikdyž je to lehce modré, to nevadí.Klobouk dolů. A to sisi dělal sám nebo ti to někdo dělal a jak dlouho tohle trvá ? A ty úpravy bedny máš taky nafocený, jak a kde je to napojený na stávající rozvody ? Na zadních sedadlech je to fakt neštěstí sedět na dlouhé cestě, než se tam dostane nějaký vzduch, ta cirkulace mi přijde taková pomalá. díly koupils odkud, a cena ?
Ajajaj, na mně moc složitý, nemám ani žádný pořádný nářadí ani vlastmně garáž. Tak do toho asi nepůjdu, ale do těch oken bych určitě šel, to mi u tohoto auta chybí. Byl jsem zvyklej u svýho, zatím ještě v provozu Fiata skoro 18 let starýho. Tak to zdokumentuj jak to budeš dělat a budu rád a nejenom já když se pochlubíš jak to šlo a jak na to.
Takhle to pocvakává u mě jen pokud sešlápnu brzdu před tím, než nastartuju a to docela hlasitě, ale pouze párkrát. Tohle určitě není standard.Zdravím, mám cca půl roku Mazdu 3 BP, G150, automat, najeto cca 7tkm a když jedu se studeným motorem velice krátkou jízdu do několika stovek metrů a pak vypnu motor, zamknu, tak po návratu a odemčení auta se někdy ozývá cvakavý zvuk - viz. připojené video a ve stejné frekvenci jako zvuk klepe brzdový pedál (jako při činnosti ABS) . Po nastartování to přestane. V servise samozřejmě diagnostika nic a nepovedlo se navodit... Netušíte co to může být? Díky.
A nějaké novinky ohledně stahování oken klíčkem?Tak už se dá sehnat výdech na zadní sedačky. https://mikstoreph.com/products/mazda-3-bp-rear-ac-vent-kit Bohužel barva je stále lehce do modra (na fotce horší než ve skutečnosti). Zřejmě v asii nemají tak tmavě černou, možná kvůli horku. Každopádně mám jeden celý zadní výdech doma navíc, protože mi posílali druhý právě kvůli té barvě. Trubky a pripojeni jde sehnat i u našich dealerů, staci díly z cx 30. Jediný jiný je zadní výdech. Kdyby někdo chtěl zadni výdech bez trubek, ozvěte se do sz.
Bohužel. Modul co přišel, má jiné konektory. Prý je to v řešení...A nějaké novinky ohledně stahování oken klíčkem?![]()