Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já dnes ráno při 1 stupni měl víc námrazy uvnitř, než venku. Taky bych ho měl už vyměnit? tak prý mi řekli cenu bez DPH takže s DPH za 1300,- ???
Tak ten tam musí vydržet 2 roky ???
Určitě poreferují.?Na ten jsem koukal také. Ten by sedět mohl. Tak pak dej vědět.
Vždyť má jiné rozměry. Píšou výšku 49mm.Tak jsem zariskoval a objednal tenhle.Podle rozměrů i OEM by to mělo sedět.Tak jsem zvědavý.
Filtr, vzduch v interiéru BLUE PRINT ADBP250039 - Autodílos
Filtr, vzduch v interiéru BLUE PRINT ADBP250039 Číslo dílu: ADBP250039 EAN: 5057746278090www.autodilos.cz
Tak doufám, že jsem to trefil.Maximalně proteču pětikilo.?Teoreticky by měl sedět tenhle BluePrinťák:
Myslím si to proto, protože v kódu výrobce je jen kód pro BP/CX30 BDGG-61-J6X-9A a žádný jiný.Kabinový vzduchový filtr
mlparts.cz
U ostatních výrobců kde je i kód pro třeba CX-3 a M2 tak ty opravdu nesedí. Tohle by mohlo.
Rozměrama v popisu se moc neřiďce, protože to by jste si ohledně filtrů nekoupili nikdy nic. Chce to prostě obětního beránka, kterej ho koupí, vyzkouší a dá vědět.
Já zatím tyhle auta osazuju origo kabiňákem dokud je nezačne dělat MANN (už je má v přípravě) nebo Filtron (jako lacinější alternativa)
V přípravě je má od roku 18. Chvíli existoval, pak ale zmizel a už je tam opět "v přípravě".Teoreticky by měl sedět tenhle BluePrinťák:
Myslím si to proto, protože v kódu výrobce je jen kód pro BP/CX30 BDGG-61-J6X-9A a žádný jiný.Kabinový vzduchový filtr
mlparts.cz
U ostatních výrobců kde je i kód pro třeba CX-3 a M2 tak ty opravdu nesedí. Tohle by mohlo.
Rozměrama v popisu se moc neřiďce, protože to by jste si ohledně filtrů nekoupili nikdy nic. Chce to prostě obětního beránka, kterej ho koupí, vyzkouší a dá vědět.
Já zatím tyhle auta osazuju origo kabiňákem dokud je nezačne dělat MANN (už je má v přípravě) nebo Filtron (jako lacinější alternativa)
Sedět by měl jenom ten první.Ty další dva jsou rozměrově mimo.Udělal jsem ze sebe pokusného králíka a objednal ho.Příští týden poreferují.?ADBP250039 nemám, ale ty další včetně MANN zkusím zjistit.
Zobrazit přílohu 43132 Zobrazit přílohu 43133 Zobrazit přílohu 43135
Přitom zrovna ten B43018PR je uváděn přímo pro BP ?Sedět by měl jenom ten první.Ty další dva jsou rozměrově mimo.Udělal jsem ze sebe pokusného králíka a objednal ho.Příští týden poreferují.?