Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je přesně stejný?Záhada filtr vyřešena.Dnes přišel uhlíkový filtr od náhrady a je to tento.
Příspěvek ve vláknu 'Mazda3 BP 2019 - obecně' https://www.mazdaklan.cz/threads/mazda3-bp-2019-obecne.2925/post-129565
Díky @MK-M3 ,který objednal originál a vyfotil OEM kód.
Zobrazit přílohu 43171 Zobrazit přílohu 43172 Zobrazit přílohu 43173
Je stejný, jenom se musí lehce strhnout hranka na plastovém rámku z obou stran,pak tam zajede.Rámek má lehké otřepy a na poprvé se mu tam moc nechtělo.? Rozměry sedí.Je přesně stejný?
Je malinko těsnější než originál,ale bez větších obtíží tam vleze.?Tak super to je fajn že pasuje.
Nic velkého,jenom takový otřep z formy.Seškrábl jsem to hranou žiletkového nože a bylo.Možná by to tam vešlo i s tím otřepem,ale nechtěl jsem to tam rvát.Prostě strhnout hranku.Zítra můžu nafotit.Můžeš ukázat jaké byly ty hrany? Nebo to jsi nefotil?
Asi cajk Dovedeme si snad představit. Díky a objendánoNic velkého,jenom takový otřep z formy.Seškrábl jsem to hranou žiletkového nože a bylo.Možná by to tam vešlo i s tím otřepem,ale nechtěl jsem to tam rvát.Prostě strhnout hranku.Zítra můžu nafotit.
No jelikož u tý Kamoky uvadí i kódy pro CX3 a M2, tak to bude asi ten stejný problém jako dřív a to že nebude sedět byť bude vypadat hodně podobně. Snad/Doufám že se pletu a do BP/CX30 sedí, ale tím pádem by neseděl do těch CX3/M2 a byl by to zase problém pro ně.Já jsem v letě objednával tenhle a seděl perfektně.
Filtr, vzduch v interiéru MAXGEAR 26-1764 - Autodílos
Filtr, vzduch v interiéru MAXGEAR 26-1764 Číslo dílu: 26-1764 EAN: 5903364351007autodilos.cz
Bohužel už není nikde skladem tak jsem objednal od KAMOKA se stejnými rozměry
Tak uvidím oba jsou s aktivním uhlím , s antialergickým účinkem a s antibakteriálním účinkem
Zobrazit přílohu 43185 Zobrazit přílohu 43186
To uváděli i u toho Maxgearu, že je na Mazdu 2 a CX3 a sedí pěkně.No jelikož u tý Kamoky uvadí i kódy pro CX3 a M2, tak to bude asi ten stejný problém jako dřív a to že nebude sedět byť bude vypadat hodně podobně. Snad/Doufám že se pletu a do BP/CX30 sedí, ale tím pádem by neseděl do těch CX3/M2 a byl by to zase problém pro ně.
Vida,že by další pasující?To uváděli i u toho Maxgearu, že je na Mazdu 2 a CX3 a sedí pěkně.
Zobrazit přílohu 43187 Zobrazit přílohu 43188 Zobrazit přílohu 43189
Já nevím jesli jsi na ten obrázek koukal správně, ale dyť tam vůbec nepasuje. Jednak není vůbec v tom výřezu a i tak je tam fuka přes kterou to logicky přisává vzduch. Zároveň ty úchytový packy nahoře a dole tam vůbec nesedí. Pokud tohle někomu stačí ke štěstí, tak tím pádem tam jdou narvat všechny kabinový filtry pro CX3 a M2DJ (MANN, Filtron, Bosch,...). Za mě teda nenene.To uváděli i u toho Maxgearu, že je na Mazdu 2 a CX3 a sedí pěkně.
Zobrazit přílohu 43187 Zobrazit přílohu 43188 Zobrazit přílohu 43189
Vážně to moc nesedí.?Já nevím jesli jsi na ten obrázek koukal správně, ale dyť tam vůbec nepasuje. Jednak není vůbec v tom výřezu a i tak je tam fuka přes kterou to logicky přisává vzduch. Zároveň ty úchytový packy nahoře a dole tam vůbec nesedí. Pokud tohle někomu stačí ke štěstí, tak tím pádem tam jdou narvat všechny kabinový filtry pro CX3 a M2DJ (MANN, Filtron, Bosch,...). Za mě teda nenene.
Zobrazit přílohu 43190
Tady je ukázka toho jak to tam má sedět (post od @HHBota )