• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Oficiálny Mazda Toolbox na aktualizácie nových novigácii od r. 2019 nie je funkčný.

Postup ako aktualizovať SD - kartu s navigáciou je tu vo vlákne:

Poslední úprava:
Toto jak ještě nezkoušel,resp. z časových důvodů jsem se dostal pouze k bodu záloha 😁 Nicméně mi ani tak o aktualizaci nešlo, jako spíš o to, že mi najednou nejede navigace. Aktualizací jsem jen doufal, že by se to mohlo rozjet...

Toto jak ještě nezkoušel,resp. z časových důvodů jsem se dostal pouze k bodu záloha 😁 Nicméně mi ani tak o aktualizaci nešlo, jako spíš o to, že mi najednou nejede navigace. Aktualizací jsem jen doufal, že by se to mohlo rozjet...
@detoxy čítanie značiek funguje aj bez navigácie. Mám odskúšané, ja som vytiahol kartu a čítanie značiek mi fungovalo i naďalej. Skontroluj kartu vložením do PC a skús prečítať čo je na karte. Ak Ti zobrazí obsah, tak karta by mala byť funkčná. Potom skús zapísať na kartu akýkoľvek malý súbor. Ak je skopírovaný súbor na karte čitateľný, tak je karta funkčná. Niekedy pomôže iba vytiahnuť kartu a potom vložiť naspäť. Skús, možno pomôže.

Ja nechci bytnza troubu, ale ja mam v Mazde BP nejakou pametovou kartu? :)

Navigácia/Kompas

Ak je vložená SD karta pre navigačný systém, môžete používať aj navigačný systém.Ak SD karta pre navigačný systém nie je vložená, zobrazuje sa kompas udávajúcismer, v ktorom sa vozidlo pohybuje.

Snímka obrazovky 2024-05-25 o 8.37.43.png

čau,
neřešil jste někdo náhradu výplně kolem subwooferu v kufru? Tam je tolik možné odkládací plochy a je to zapláclé výplní. Kdyby tam alespoň udělali víc vybrání....

Ja nechci bytnza troubu, ale ja mam v Mazde BP nejakou pametovou kartu? :)
Jo a je k ničemu - mezi 1 verzi co jsem měl 2021 a verzi co mám teď 2023 mapy nedělají žádný rozdíl - stále je to za mne asi ta nejhorší možnost pro navigaci - telefonu se to proste nedokaze vyrovnat, jediné plus je ze vestavena navigace má výstup na head up display.

Pokud by ta vestavěná měla stejně aktuální data jako ty mobilní tak za mě jednoznačně vede jak v přehlednosti tak v jednoduchém grafickém podání. Dokonce když ji pouštím na displej jen jako neaktivní tak fakt hezky zobrazuje a šipka se pohybuje krásně plynule plus ty údaje na HUD. Takže asi co člověk to názor..

Samsung S22 256GB Tapatalk

Bavíte se každý o jiném autě.
Právě a tím spíš nechápu co se mu na té staré navigaci líbí - mne třeba rozčiluje i to jakými ,,polňačkami” je schopná ta vestavěná navigace navigovat, jak se snaží za každou cenu hledat nejkratší cesty i když je to pak skoro neprůjezdný a zdržuje to o to víc.
Zas jí mám rád jako takovou záchranu - někam jedu teď je tam nějaká uzávěra nebo potřebuji někam odbočit zastavit se třeba na jídlo tak člověk jen zmáčkne čudlík a má mapu po ruce bez toho aby za jízdy spojoval telefon - k tomu je dobrá.
Jak jedu někam dál tak je to vždy navigace z telefonu.

No a právě to jsou ty různé zkušenosti. Waze je za mě srac co mě bere i přes dvorky pro minutu k dobru kdežto ta vestavěná mě vždy vedla po pěkných cestách. Já s ní problém nikdy neměl ale zadávání cíle jasně vítězí AA.

Je to asi o zvyku. Ja mám rád originál navigáciu od Mazdy a to už len pre to že je využitý ten infoteiment a mám ho krásne pred sebou v zornom poli. Jeho velkosť a grafika sú na dobrej úrovni. V BM som mal neaktuálne mapy tak som mal kôli radarom paralelne aj TomTom na mobile. Originálna navigácia ma bezpečne odkláňa keď je na trase nehodová udalosť a zmeškanie viac ako 5 min. Čas sa dá nadstaviť myslím od 0 - 15 min. Už viac krát som to odignoroval a potom trpko olutoval. Teraz to poslúcham ako božie prikázanie 😀

Mě navigace z android auto normálně informace na HUD promítají. Možná je to ale modelovym rokem.
Pro mě nová informace. V BP který ročník se promítají info z Google maps na HUD?

Back