Forester
rodinný člen KLANu
- 558
A display máš velký?
Mazda Connect: 10 farebný displej,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A display máš velký?
Logicky CMU a head-up.No říkám si co ovlivňuje skutečnost že s velkým displejem umí promítat AA na HUD. To musí být nějaký kus hw. Jestli to nejde implementovat i do těch starších.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Ano, tak to bývá, po navázání spojení přes BT se telefon rekonfiguruje na připojí na WiFi AP auta. Přenos zvuku a obrazu z telefonu na displej a přenos signálů pro ovládání, případně GPS atd. do telefonu se pak děje místo USB připojení přes WiFi.Podmienkou je spustenie WiFi a Bluetooth na telefóne. Na oboch stranách treba potvrdiť výzvu a zvoliť AndroidAuto. Nezabudnite si zapnúť WiFi aj Bluetooth.
Nojo, jenže to je až ročník 2024 ne? Starší mají jen kabelMám novú skúsenosť s používaním navigácie a AndroidAuto. Doteraz som bol presvedčený o pripojení AndroidAuto iba prostredníctvom USB kábla. Včera sa mi podarilo pripojiť bezdrôtovo telefón prostredníctvom AndroidAuto. Používal som navigáciu z telefónu bez zadania cieľa. Taktiež telefonovanie a ďaľšie aplikácie v telefóne. Veľmi som sa potešil, že AndroidAuto je k dispozícii aj bezdrôtovým pripojením. Podmienkou je spustenie WiFi a Bluetooth na telefóne. Na oboch stranách treba potvrdiť výzvu a zvoliť AndroidAuto. Nezabudnite si zapnúť WiFi aj Bluetooth.
@Forester dnes som odskúšal navigáciu v telefóne pripojením cez AndroidAuto a potvrdzujem zobrazovanie informácii o navigácii z telefónu na HUD. Pri zadávaní adresy sa zobrazí klávesnica, tak ako ju poznáte na PC. V navigácii mazda je abeceda v elipse. Po chvíľke používania sa dá osvojiť aj jedno aj druhé zadávanie textu. Adresu zadám raz a potom už navigácia zobrazuje trasu. Máš nový modelový rok 2024. Ak Ti zobrazuje informácie z mazda navigácie na HUD, tak Ti bude tiež zobrazovať informácie aj z navigácie telefónu cez AndroidAuto. Ak som nemal zadanú adresu a spustené navigovanie z navigácie, tak vtedy mi nezobrazuje žiadne informácie z navigácie, pretože navigácia nevie navigovať trasu bez zadania kde je môj cieľ. Zadaj cieľ a spusti navigovanie.Mám BP kúpený 2/2024 a vyrobený november 2023 a na HUD sa mi nezobrazuje navigácia z mobilu.
Cubenest S1C2. Moc doporučuju. Mám ji cca dva měsíce, je chlazená interním větráčkem a jede na Magsafe 15W (včetně Magsafe animace). Má magsafe magnety. Telefon i nabíječka max vlažný. Akorát je dobrý mít k tomu silnou nabíječku. Pořídil jsem 65W Alza nabíječku do zapalovače. Spolu s Carlinkit 5.0 pro moji 2019 dokonalé kombo.Ono to je asi ve finále jedno jak to funguje. Hlavní je ze to jede spolehlivě
A mě kabel přijde lepší protože jsem se zatím nesetkal s bezdrátovou nabijecku která by dobre nabijela a nevarila mobil
@Forester dnes som odskúšal navigáciu v telefóne pripojením cez AndroidAuto a potvrdzujem zobrazovanie informácii o navigácii z telefónu na HUD. Pri zadávaní adresy sa zobrazí klávesnica, tak ako ju poznáte na PC. V navigácii mazda je abeceda v elipse. Po chvíľke používania sa dá osvojiť aj jedno aj druhé zadávanie textu. Adresu zadám raz a potom už navigácia zobrazuje trasu. Máš nový modelový rok 2024. Ak Ti zobrazuje informácie z mazda navigácie na HUD, tak Ti bude tiež zobrazovať informácie aj z navigácie telefónu cez AndroidAuto. Ak som nemal zadanú adresu a spustené navigovanie z navigácie, tak vtedy mi nezobrazuje žiadne informácie z navigácie, pretože navigácia nevie navigovať trasu bez zadania kde je môj cieľ. Zadaj cieľ a spusti navigovanie.
Já cca 4 a půl roku,ale ke konci už to byla loterie jestli nastartuje.Jak dlouho jsi měl originál? Já jsem teď na 3 letech - podle toho co tu čtu tak 3 max 4 roky takže už stříhám metr