Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky bude dost záležet na tom, jak to bude zpřevodované?Pokud by šla otevřít myslím ze smysl bude mít - hlavně oni ty 2l mají zmizet takže pak stejně nebude na vyber.
Spotřeba bude dle mne tak o 1l vyšší.
Převodovka je stejná jako u dvoulitru.Taky bude dost záležet na tom, jak to bude zpřevodované?
Výkon je myslím někdy dost klamavý číslo, už jen proto, že to je číslo vztažený k jednomu bodu v rozsahu otáčkoměru. Nebrečel bych nad papírem a počkal si na reálný zkušenosti. A zrovna tak bych nebrečel po hybridu a automatu. Tohle přece umí skvěle Toyota a kdo po tom touží, může sáhnout tam. Prostě bych počkalNo ja neviem. Tak velky motor a tak maly vykon. Mne to nedava zmysel.
To samé na mne vyskočilo dnes odpoledne. Po vypnutí světel cca za 10 vteřin znovu a pak opět. Nikam jsem ale nejel, tak uvidím zítra.čau dnes jsem přišel do auta a tohle na mě vyskočilo asi to vedro nedělá něčemu dobře máte zkušenosti ? pak to za 10 min zmizlo a vše už ok. dík
Zobrazit přílohu 52173
Zase o něco dospělejší auto, ale mohli tam dát i USB porty (aspoň jeden)...Dvouzónová automatická klimatizace s výstupy ventilace na zadních sedadlech