• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Proc se neprodavaji? Vy to tu nectete? Moje dalsi auto Mazda rozhodne nebude

Ale,... tak zatím ty majitelé nejsou tak naštvaní jako u jiných značek:

i když u majitelů CX60 bych tohle pochopil :joy:

Proc se neprodavaji? Vy to tu nectete? Moje dalsi auto Mazda rozhodne nebude

Ale čteme neboj. Treba si uvedomiť že ten kto nemá žiadny problem nemá potrebu sem niečo písať. Že mi všetko funguje a sa teším na každú jazdu Mazdou koho to zaujíma.Tým pádom nabereš pocit že tie autá nie sú zrovna kvalitné ale to je minimum v pomere zo spokojnými zákazníkmi.

Ale čteme neboj. Treba si uvedomiť že ten kto nemá žiadny problem nemá potrebu sem niečo písať.
Aha, takže nečteš...

Jinak jsou mraky lidi, co na zadna foru nelezou, at jsou spokojeni anebo nepokojeni. Proste auto hodi do servisu a nemaji potrebu (cas, naladu...) plakat na nejakem foru. A takova bude, dle meho, naprosta vetsina automobilistu. Nikdo z mych kolegu na podobne forum nechodi.

Já Teda nevím ale krom CX60 se tady obecně řeší celkem pytloviny nebo spotřebak. A kolem sebe vidím jak jiné značky každý nadává ale tak hodně štěstí k výběru...

Samsung S22 256GB Tapatalk

Hlavní je, že se neřeší takový ty věci jako praskající díly podvozků nebo odpadávající části karoserie. Prostě se neřeší věci, který dokážou majitele poslat pod kytky.
I když občasný vzplanutí u CX7 se sem tam mihne (asi vzplanutí z vášně).

Je dobré hýčkat si co mám a co funguje a nepřemýšlet tolik co bude až jednou. Samozřejmě chápu, že někdo má takové nájezdy, že mu tahle ideální varianta nemůže fungovat...

Tak nám faceliftovali BPčko a tradáá, máme tady BRko.
Asi jako BM->BN
Screenshot_20241213-223359~3.png

Snad to nedopadne jak s GJ, která se probojovala k 11 letům existence do GL facelift číslo xyz

Snad to nedopadne jak s GJ, která se probojovala k 11 letům existence do GL facelift číslo xyz
Holt malosériová automobilka. Nebudou přece tlačit nesmysl peněz do vývoje nového střídmě prodávaného modelu, když stejné peníze(z kapes kupců zatím nedodělaných SUV)můžou vložit do vývoje nové generace dvoulirtu, který "snad" povstane z popela a spasí i MX-ka a většinu produkce Mazdy?

Tak nám faceliftovali BPčko a tradáá, máme tady BRko.
Asi jako BM->BN
VIN ale zůstává BP...

Kupoval som auto v februári 24 vyrobené v 11/2023 a vidím že na ploche majú ešte autá vyrobené 2022 a za chvílu je tu rok 2025. Som zvedavý kto bude kupovať tie papierovo 3 ročné autá.
Před pár měsíci jsem poptával skaldovku z roku 2021, ptal jsem se na záruku, zda je na ní těch 6 let. A ejhle, že ne, že záruka běží od doby, kdy to koupil dealer. Takže tam stojí 3 roky a už má půl záruky v kýblu. Kdyby se na to vybodli a prodávali to s plnou zárukou zákazníkovi, tak bych ji vzal...

Před pár měsíci jsem poptával skaldovku z roku 2021, ptal jsem se na záruku, zda je na ní těch 6 let. A ejhle, že ne, že záruka běží od doby, kdy to koupil dealer. Takže tam stojí 3 roky a už má půl záruky v kýblu. Kdyby se na to vybodli a prodávali to s plnou zárukou zákazníkovi, tak bych ji vzal...
Možno, keď dajú dolu min. 30%.

Záruka běží od doby, kdy to dealer zaregistroval.

Pravda. Bývalý vůz jsem kupoval v srpnu 2013, ale registrován byl už od března. Neřešil jsem to, protože Honda mi tenkrát poskytla v akci záruku na 5 let, oproti běžným třem letům.
Mimochodem, nikdy jsem jí nepotřeboval. Chci věřit tomu, že ani u Mazdy to nebude jiné. ;):)

Myslím že táto tvoja podmienka že chceš plnú záruku by sa dala lahko dohodnúť, len to treba predniesť tomu kompetentnému človeku čo o tom môže rozhodnúť.Rovno by som išiel za vedúcim predaja ktorý by to určite vyriešil v tvoj prospech.

Já třeba další auto jako Mazdu také nevidím. Ať už je to kvůli prkotinám, co jsem řešil nebo i kvůli tomu, že je to spalovák. Možná to bude rouhání, ale další auto bude Model Y. Ať už z důvodu nabíjení za 2,5/Kč doma, z důvodu prostornosti (7. měsíční syn) i z důvodu jednoduchosti a výkonu. Já nově na Mazdě řeším chrčení reproduktorů (Bose) a to už je asi jaksi poslední kapka.

Já třeba další auto jako Mazdu také nevidím. Ať už je to kvůli prkotinám, co jsem řešil nebo i kvůli tomu, že je to spalovák. Možná to bude rouhání, ale další auto bude Model Y. Ať už z důvodu nabíjení za 2,5/Kč doma, z důvodu prostornosti (7. měsíční syn) i z důvodu jednoduchosti a výkonu. Já nově na Mazdě řeším chrčení reproduktorů (Bose) a to už je asi jaksi poslední kapka.
Já chci dvojku příští rok vyměnit za nějakou elektriku taky, buď novou R5, nebo Elroq 85x Sportline za nákupní cenu, nebo lehce jetou (10-15 tis.) iX1 xDrive30... Ještě třeba Suzuki e Vitara 4WD. Nejraději něco co nejmenšího s pohonem 4x4, vyjma tedy R5. 🙈

Myslím že táto tvoja podmienka že chceš plnú záruku by sa dala lahko dohodnúť, len to treba predniesť tomu kompetentnému človeku čo o tom môže rozhodnúť.Rovno by som išiel za vedúcim predaja ktorý by to určite vyriešil v tvoj prospech.
Já když jsem kupoval u Auto Efektu ve Zlíně před 21 lety předváděcí trojku, měl jsem ve smlouvě jasně napsáno, že do toho a toho data je auto v tovární záruce a od toho do toho data je auto v záruce prodávajícího. To mi tam napsali zcela dobrovolně.

Poslední úprava:
Já chci dvojku příští rok vyměnit za nějakou elektriku taky, buď novou R5, nebo Elroq 85x Sportline za nákupní cenu, nebo lehce jetou (10-15 tis.) iX1 xDrive30... Ještě třeba Suzuki e Vitara 4WD. Nejraději něco co nejmenšího s pohonem 4x4, vyjma tedy R5. 🙈
iX1 xDrive30 je super.Na jaře jsem ji měl na den půjčenou a jezdí to parádně.Teď má žena iX2 xDrive30 a je to jízdně stejné.Mě osobně se líbí víc iX1,je to takové to klasické bavorácké SUV.Ještě jsme měli k dispozici Kia EV6 a Toyota eZ4X,ale za sebe můžu říct, že BMW je pocitově daleko lehčí auto a ergonomicky přívětivější.Prostě se s tím líp jezdí.

Však áno každý sme na tom inak, je to ako so ženami, jedna vie dobre variť a druhá je lepšia v posteli. :) Moja anabáza áut je široká, mal som služobné autá ktoré sa ani nepokúšam rátať a aj tie odjazdené km sú tiež zo šiestimi nulami.Mal som aj BMW radu 5 a 7 v hodnote 165k, Mercedes GLE 350 ale vždy som sa tešil na dovolenku do Chorvátska s vtedajším Nissan Almera a teraz s Mazdou.

My sme taký malý rodinný mazdaklan:) Ja som v r. 1991 mal služobnú Mazdu 929 a tam tá láska k značke začala. Vtedy za federálu som jazdil 2x týždeňne do Prahy a riadne si to užíval. Bolo to auto vo fulke kúpené v Oppitzhauser Bruck priamo od majitela kde som tiež auto servisoval.

Onedlho si aj syn kúpil Mazdu 323 mrkačku. A súčastný stav je u syna Mazda 2 a druhého syna “zdedená” Mazda 3 BM , no a foter Mazda BP na večné veky ámen😀

Šťastný Nový rok všetkým Mazda pozitív prajem.

IMG_0182.jpeg

Back