Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Proc se neprodavaji? Vy to tu nectete? Moje dalsi auto Mazda rozhodne nebude
Aha, takže nečteš...Ale čteme neboj. Treba si uvedomiť že ten kto nemá žiadny problem nemá potrebu sem niečo písať.
Holt malosériová automobilka. Nebudou přece tlačit nesmysl peněz do vývoje nového střídmě prodávaného modelu, když stejné peníze(z kapes kupců zatím nedodělaných SUV)můžou vložit do vývoje nové generace dvoulirtu, který "snad" povstane z popela a spasí i MX-ka a většinu produkce Mazdy?Snad to nedopadne jak s GJ, která se probojovala k 11 letům existence do GL facelift číslo xyz
VIN ale zůstává BP...Tak nám faceliftovali BPčko a tradáá, máme tady BRko.
Asi jako BM->BN
Snad to nedopadne jak s GJ, která se probojovala k 11 letům existence do GL facelift číslo xyz
Před pár měsíci jsem poptával skaldovku z roku 2021, ptal jsem se na záruku, zda je na ní těch 6 let. A ejhle, že ne, že záruka běží od doby, kdy to koupil dealer. Takže tam stojí 3 roky a už má půl záruky v kýblu. Kdyby se na to vybodli a prodávali to s plnou zárukou zákazníkovi, tak bych ji vzal...Kupoval som auto v februári 24 vyrobené v 11/2023 a vidím že na ploche majú ešte autá vyrobené 2022 a za chvílu je tu rok 2025. Som zvedavý kto bude kupovať tie papierovo 3 ročné autá.
Možno, keď dajú dolu min. 30%.Před pár měsíci jsem poptával skaldovku z roku 2021, ptal jsem se na záruku, zda je na ní těch 6 let. A ejhle, že ne, že záruka běží od doby, kdy to koupil dealer. Takže tam stojí 3 roky a už má půl záruky v kýblu. Kdyby se na to vybodli a prodávali to s plnou zárukou zákazníkovi, tak bych ji vzal...
Před pár měsíci jsem poptával skaldovku z roku 2021, ptal jsem se na záruku, zda je na ní těch 6 let. A ejhle, že ne, že záruka běží od doby, kdy to koupil dealer. Takže tam stojí 3 roky a už má půl záruky v kýblu. Kdyby se na to vybodli a prodávali to s plnou zárukou zákazníkovi, tak bych ji vzal...
Já chci dvojku příští rok vyměnit za nějakou elektriku taky, buď novou R5, nebo Elroq 85x Sportline za nákupní cenu, nebo lehce jetou (10-15 tis.) iX1 xDrive30... Ještě třeba Suzuki e Vitara 4WD. Nejraději něco co nejmenšího s pohonem 4x4, vyjma tedy R5. 🙈Já třeba další auto jako Mazdu také nevidím. Ať už je to kvůli prkotinám, co jsem řešil nebo i kvůli tomu, že je to spalovák. Možná to bude rouhání, ale další auto bude Model Y. Ať už z důvodu nabíjení za 2,5/Kč doma, z důvodu prostornosti (7. měsíční syn) i z důvodu jednoduchosti a výkonu. Já nově na Mazdě řeším chrčení reproduktorů (Bose) a to už je asi jaksi poslední kapka.
Já když jsem kupoval u Auto Efektu ve Zlíně před 21 lety předváděcí trojku, měl jsem ve smlouvě jasně napsáno, že do toho a toho data je auto v tovární záruce a od toho do toho data je auto v záruce prodávajícího. To mi tam napsali zcela dobrovolně.Myslím že táto tvoja podmienka že chceš plnú záruku by sa dala lahko dohodnúť, len to treba predniesť tomu kompetentnému človeku čo o tom môže rozhodnúť.Rovno by som išiel za vedúcim predaja ktorý by to určite vyriešil v tvoj prospech.
iX1 xDrive30 je super.Na jaře jsem ji měl na den půjčenou a jezdí to parádně.Teď má žena iX2 xDrive30 a je to jízdně stejné.Mě osobně se líbí víc iX1,je to takové to klasické bavorácké SUV.Ještě jsme měli k dispozici Kia EV6 a Toyota eZ4X,ale za sebe můžu říct, že BMW je pocitově daleko lehčí auto a ergonomicky přívětivější.Prostě se s tím líp jezdí.Já chci dvojku příští rok vyměnit za nějakou elektriku taky, buď novou R5, nebo Elroq 85x Sportline za nákupní cenu, nebo lehce jetou (10-15 tis.) iX1 xDrive30... Ještě třeba Suzuki e Vitara 4WD. Nejraději něco co nejmenšího s pohonem 4x4, vyjma tedy R5. 🙈
Já třeba další auto jako Mazdu také nevidím. Ať už je to kvůli prkotinám, co jsem řešil nebo i kvůli tomu, že je to spalovák. Možná to bude rouhání, ale další auto bude Model Y. Ať už z důvodu nabíjení za 2,5/Kč doma, z důvodu prostornosti (7. měsíční syn) i z důvodu jednoduchosti a výkonu. Já nově na Mazdě řeším chrčení reproduktorů (Bose) a to už je asi jaksi poslední kapka.
Mohu potvrdit jako majitel modelu 2025, ve VIN pořád jako u BP, takže otázka je od kdy případně změní...VIN ale zůstává BP...