• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Proc se neprodavaji? Vy to tu nectete? Moje dalsi auto Mazda rozhodne nebude

Ale,... tak zatím ty majitelé nejsou tak naštvaní jako u jiných značek:

i když u majitelů CX60 bych tohle pochopil :joy:

Proc se neprodavaji? Vy to tu nectete? Moje dalsi auto Mazda rozhodne nebude

Ale čteme neboj. Treba si uvedomiť že ten kto nemá žiadny problem nemá potrebu sem niečo písať. Že mi všetko funguje a sa teším na každú jazdu Mazdou koho to zaujíma.Tým pádom nabereš pocit že tie autá nie sú zrovna kvalitné ale to je minimum v pomere zo spokojnými zákazníkmi.

Ale čteme neboj. Treba si uvedomiť že ten kto nemá žiadny problem nemá potrebu sem niečo písať.
Aha, takže nečteš...

Jinak jsou mraky lidi, co na zadna foru nelezou, at jsou spokojeni anebo nepokojeni. Proste auto hodi do servisu a nemaji potrebu (cas, naladu...) plakat na nejakem foru. A takova bude, dle meho, naprosta vetsina automobilistu. Nikdo z mych kolegu na podobne forum nechodi.

Já Teda nevím ale krom CX60 se tady obecně řeší celkem pytloviny nebo spotřebak. A kolem sebe vidím jak jiné značky každý nadává ale tak hodně štěstí k výběru...

Samsung S22 256GB Tapatalk

Hlavní je, že se neřeší takový ty věci jako praskající díly podvozků nebo odpadávající části karoserie. Prostě se neřeší věci, který dokážou majitele poslat pod kytky.
I když občasný vzplanutí u CX7 se sem tam mihne (asi vzplanutí z vášně).

Je dobré hýčkat si co mám a co funguje a nepřemýšlet tolik co bude až jednou. Samozřejmě chápu, že někdo má takové nájezdy, že mu tahle ideální varianta nemůže fungovat...

Tak nám faceliftovali BPčko a tradáá, máme tady BRko.
Asi jako BM->BN
Screenshot_20241213-223359~3.png

Snad to nedopadne jak s GJ, která se probojovala k 11 letům existence do GL facelift číslo xyz

Snad to nedopadne jak s GJ, která se probojovala k 11 letům existence do GL facelift číslo xyz
Holt malosériová automobilka. Nebudou přece tlačit nesmysl peněz do vývoje nového střídmě prodávaného modelu, když stejné peníze(z kapes kupců zatím nedodělaných SUV)můžou vložit do vývoje nové generace dvoulirtu, který "snad" povstane z popela a spasí i MX-ka a většinu produkce Mazdy?

Tak nám faceliftovali BPčko a tradáá, máme tady BRko.
Asi jako BM->BN
VIN ale zůstává BP...

Back