• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda3 BP 2019 - obecně

Tak nám faceliftovali BPčko a tradáá, máme tady BRko.
Asi jako BM->BN
Zobrazit přílohu 54443

Snad to nedopadne jak s GJ, která se probojovala k 11 letům existence do GL facelift číslo xyz
Dnes je "moderné" nechávať autá dlho vo výrobe. Minule som k danej téme čítal článoček:
Problém je, že dnes si človek často ani nechce kúpiť nové auto, lebo je drahé, má veci, ktoré nechceme... A potom sa človek dostane do stavu, kedy mu úplne obyčajné auto pripadá skvelé:
;)
Okrem toho - myslím si, že Mazda 6 bolo celkom podarené auto (tiež na ňu pred časom vyšiel test na Autosalóne Prima).

Aj Mazda 2 je v podstate staré auto, ktoré sa dnes zrejme ani neoplatí vyvíjať ako nové. Hlavne pri dnešných cenách a záujme o malé autá. A Mazda 2 "Yaris" už nie je Mazda.

Někdo zájem o zadní výdechy, než je vyhodím? Je možnost dotáhnout tam vzduch pomocí nějakých univerzálních trubek. Origo potrubí bohužel nemám.IMG_4298.jpegIMG_4299.jpeg

Ahoj, nesetkal se někdo s tímto problémem - displej infotainmentu nejspíš vada podsvícení nebo pixelů. Je to viditelné hlavně v režimu carplay. Mám otázku je možné bezproblémově případně panel vyměnit ? Musí se něco kodovat a nevíte náhodou cenu ? Díky
IMG_4307.jpeg

Klonovaná kúpená kde? Originálu skončili aktualizácie? Mne s nepodarilo naklonovať originálnu SD kartu. Málo informácii si dal.

Po stiahnutí aktualizácie ( december 2024) a v sobotu vyskúšaná zo zistením že už možno aj1 rok nie sú schopný zakomponovať asi 5 nových radarov na dialnici S1 Wien - Budapešť. Tragédia.

Poslední úprava moderátorem:
Klonovaná kúpená kde? Originálu skončili aktualizácie? Mne s nepodarilo naklonovať originálnu SD kartu. Málo informácii si dal.
Klonoval jsem tu moji originál na jinou SD(Kingstone) v programu Universal disk cloner. Originální už skončili aktualizace, nicméně problém nastal ještě před koncem podpory. Jestli si dobře pamatuji, tak jsem ještě před koncem podpory loni aktualizace stáhl, ale nepomohlo to.

Back