- 449
mě to o instalaci fungovalo normálně přes celý displej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Neviem ci co treba dakde odfajknut, ale nenasiel som. Je to len kozmeticka vec, inak vsetko funguje. Prva fotka je mobil pripojeny cez kabel a ide to cez celu sirku displeja a druha je bezdrotovo.
@CVLRa mne AndroidAuto tiež funguje hneď od začiatku s káblom aj bezdrôtovo a nič som nikde nenastavoval. Skús povoliť alebo zakázať automatické otáčanie v hlavnom menu v mobile. A skús aj pootočiť mobil o 90 stupňov v oboch prípadoch. Mobil Ti môže nesprávne vyhodnotiť polohu pootočenia mobilu. Skús a daj vedieť.
Tohle uměly i starý Mazdy (GG...) a znamenalo to že je totálně vybitá 12V baterie.... a ešte plus bonusový efekt ručičiek, ktoré prejdú cez celé zobrazovacie pole min-max pre zobrazovanie otáčiek motora a taktiež aj teplota a stav hladiny PHM v nádrži. ...
Tak do servisu můžeš zkusit aspoň zavolat, když narazíš na rozumnýho technika,tak se s tím třeba budou zabývat. Já mám třeba najeto přes 90t. a olej mi to nikdy nevzalo, takže normální to nebude. Když ti řeknou že " je to vlastnost", klasická odpověď, zkus jiný servis.Mám spotřebu 3/4 litru oleje na 10 tkm.. řešili byste to?
Len taký výňatok z manuálu:Mám spotřebu 3/4 litru oleje na 10 tkm.. řešili byste to?
Pokud nemáš Sky-X tak bych přestal používat olej specifikace A5.Mám spotřebu 3/4 litru oleje na 10 tkm.. řešili byste to?
Takze spotreba oleje 16 litru v beznem servisnim intervalu 20 tkm je normalni? No to se pose.u . To aby to clovek kupoval po sudech.