rudi
člen KLANu
- 60
je to tak ako píše Mats. Existujú zariadenia na prenos signálu, niečo podobné ako keď používaš doma WiFi repeatrer teda opakovač, taký predlžovač dosahu WiFi signálu doma. A potom Ti WiFi pripojenie funguje aj v najvzdialenejšom mieste napríklad aj na záhrade. Tak si predstav takéto zariadenie, jeden kus bude tesne pri Tvojej mazde a druhý kus zariadenia bude mať iná osoba, ktorá bude tesne pri Tebe napríklad keď budeš čakať v rade s nákupným košíkom na zaplatenie. Vtedy je aktívna komunikácia Tvojho kľúča a tak sa bude dať auto naštartovať. Kľúč nevyberáš z vrecka alebo z tašky a môžeš naštartovať. Máš vyšší komfort a zároveň nižšiu bezpečnosť. Ak nemáš aktívny kľúč, tak samozrejme prichádzaš o komfort a klúč musíš vytiahnuť z vrecka a priložiť pred stlačením tlačidla ŠTART. Áno, súhlasím, ako píšeš. Aj ja zatiaľ využívam komfort a kľúč mám na zadnom sedadle v taške a takto teraz štartujem. Je to pohodlné a komfortné. Pozor na rádiové vlny štartovacej karty, pretože môžu ovplyvniť lekárske prístroje, ako sú kardiostimulátory. Vybral som z návodu na obsluhu MAZDA 3 na strane 4-10.Paneboze ta baterka stojí 15kc tak co tam proboha řešíte/setrite????
Já mám auto 4 roky a baterku porad původní. No a až odejde tak koupím novou
Všimol som si: otvorím mazdu, naštartujem, vystúpim z auta, zoberiem tašku idem naspäť do auta a na displeji mi píše: klíč nenalezen. Po chvíľke, pokým sa pripútam bezpečnostným pásom, tak informácia zmizne.
Skúšali ste odísť a zabudli ste si kľúč doma, vedľa auta? Alebo mala kľúč manželka, vystúpila s kľúčom a niekto ste takto odišiel?
Stalo sa Vám?