Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
http://www.rodeokarttournament.cz/podminky/Každý účastník závodů získá slevovou kartu na jízdy v hodnotě 200 Kč / jízda, bez omezení počtu jízd na určité období.
jo jo, tak jak závodil tým mazdaklan?Tak jak, tak jak?
Parada. Uz se docela bojim protoze pod 53 jsem to zajel driv a ted uz se tam nemuzu dohrabat. Jinak ja si myslim, ze Nikodem je to ten samy co jezdi autokros nebo ktery tenhle sport v CR. Videl jsem ho v nekterem Svete motoru. urcite si od tebe rad poslechnu co rikalTak jsem dnes navstivil tento oblibeny podnik a zvlaste bych timto chtel podekovat @Vitus-ovi! Protoze prave diky jemu jsem byl dnes motivovan a hnan dopredu!
Z nejakeho zahadneho duvodu jsem mel zafixovano, ze @Vitus v nedeli zajel paradni cas na urovni 52.7 a tak jsem jej hodlal cely vecer trumfnout. Celou dobu me hlodalo: "sakra, co se deje?! Vzdyt jsem vzdy byl rychlejsi, jak on!" Nepodarilo se. A ted se to vysvetlilo ... . Ne, samozrejme trosku prehanim, at ma prispevek trosku koreni, ale stejne .
Zajel jsem cas "pouze" 53.051, takze jsem si zlepsil osobak. Prikladam rozpis jizdy.
Mimochodem za zminku jeste stoji, ze jsem mel tu cest jet dve jizdy spolu s jezdcem Nikodem P. (pro predstavu v mem rozpisu doporucuju prohlednout kolonky Top week, Top month a Top track). Prisel az pozdeji, takze v Top day se umistil az potom. Kazdopadne jsem si mladeho pana odchytil a nechal si povypravet spoustu teorie. Prijemny pokec. Takze priste se mate na co tesit, to vam to nandam! Ted aby se klepal i @Nahasapimapetilon!
Che, ne, samozrejme zase prehanim. Ale pro informaci - ano, dava boost do kopce (samozrejme jeste pred zatackou, kterou na kopec zatoci).
Kdo to docetl az sem, zrejme se nudi a nema co delat .
Jo, asi to bude on, protoze v CMK ma profilovou fotku s bugynou. A kdyz jel, tak tam prekvapive svitila porad .Jinak ja si myslim, ze Nikodem je to ten samy co jezdi autokros nebo ktery tenhle sport v CR. Videl jsem ho v nekterem Svete motoru.