Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vypnutí senzorů? Myslíš na dálkovém ovládání, nebo to lze nějak trvale vyřadit?pokud máš už za sebou proceduru s vypnutím pohybových senzorů a čištění mikráku i jeho konektoru pod haupnou, tak už zbývají asi jen zámky, jak bude čas , ponořím se do wiring manuálu a třeba něco objevím
Kašlu na to, odpojena siréna
Jen jsem si všiml že po zamčení ta po chvíli samo 3x zabliká jako deaktivace čidel tlačítkem, dělá vám to taky?
Vypojil jsem konektor přímo ze sirény pod tapecem, předpokládám, že jako většina ostatních se stejným problémem.zdravim vsechny mam samozrejme uplne stejnej problem, houka to nekolikrat denne.. tedka otazka samozrejme uz si taky nevim rady.. odpojujete sirenu pouze vytahnutim pojistky(tudiz nefunguje ani troubeni) a nebo jako tady borec ve videu normalne pod tapecem v kufru vypojite?
Pokud se odpojí spínač kapoty, alarm by se spouštět neměl, ale je tam problém při zamykání. Auto se sice zamkne, ale nepotvrdí to probliknutím blinkrů, protože si myslí, že je stále otevřená kapota... A to mi docela vadilo, tak jsem radši rozdělal tapec a odpojil samotnou sirénu...Napadla mě ještě jedna věc ale necgce se mi rozdělávat tapec, můžeš vyzkoušet, odpoj konektor spínače kapoty jestli to bude dělat furt, je to některej ze zámku dveří