- 291
Ten je tuším v 5. Dveřích a je mnohem menší
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ten je tuším v 5. Dveřích a je mnohem menší
Koukni pod plast u levý řidičový nohy. Je tam jednotka vnitřní výbavy. U GG/GY se stává, že pokud je pod torpédem u čelního okna hodně bordelu, tak nemá kam odtejkat dešťová voda a ta malým čůrkem podteče čelní okno a po A sloupku steče až na tuhle jednotku. Koukni na ní a na její konektory jestli tam neuvidíš něco co by mohlo zkratovat různý funkce auta. Je to jen takový nápad "častých příčin"Zdravím trošku obnovím téma
Mám M6 GY 2.0 108 kW a včera se mi 250km od baráku spustil z ničeho nic alarm (auto troubí nejde rádio, zadní světla, stropní světla, blinkry, a nesvítí kontrolka dobíjení při vypnutém motoru) pouze motor běží a svítí přední světla a zadní stěrač s ostřikovačem který nejde vypnout.
Koukal jsem se na konektor v pojistkové skříní a první pin(jak byl na předešlých fotkach) jsem vyčistil ale beze změny, nějaká rada na co se dal podívat?
Dobrá kouknu na toKoukni pod plast u levý řidičový nohy. Je tam jednotka vnitřní výbavy. U GG/GY se stává, že pokud je pod torpédem u čelního okna hodně bordelu, tak nemá kam odtejkat dešťová voda a ta malým čůrkem podteče čelní okno a po A sloupku steče až na tuhle jednotku. Koukni na ní a na její konektory jestli tam neuvidíš něco co by mohlo zkratovat různý funkce auta. Je to jen takový nápad "častých příčin"