Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je to na kombi ?. Já už to totiž jednou zkoušel na jaře ale nepovedlo se mi k tomu dostat měl jsem strach ze něco ulomim ?Já jsem z Brna. Sirénu odpojit můžu. Co to je za variantu? Hb, sedan, kombi?
Stále to ani nepíplo? Řešení je zajimavé… co tak zjišťuji, tak na každé auto platí uplně jiné řešení ??Zdravím všechny, přidávám svojí zkušenost se samovolně spouštějícím se alarmem na mé 6 GH před fl. Alarm se spouštěl sporadicky. Někdy jednou za 2 týdny, potom 3x za večer. Nejprve jsem vyčistil onen velký konektor v pojistné skříni v motorovém prostoru, než jsem se dočetl, že to je ničemu.? Efekt samozřejmě žádný. Nějakou dobu jsem pročítal různá zahraniční fóra a na jednom jsem narazil na triviální a alespoň pro mne ne moc důvěryhodné řešení. Onen člověk tvrdil, že důkladně prostříkal sprejem na kontakty ten zámkový mechanismus na vnitřní straně dveří, do kterého jde ten kovový protikus přidělaný na karoserii. Po prostříkání každého zámku tak cca 10x - 20x zavřít a otevřít dveře , aby se obsah spreje dostal pokud možno na co nejvíce míst. Jelikož je to práce na maximálně 10 minut a sprej jsem doma měl, vyzkoušel jsem to. Vystříkal jsem tedy opravdu důkladně každý zámek (tím myslím cca 20 sekund stříkání sprejem na jeden zámek) ze všech možných úhlů, aby to zateklo pokud možno všude a po každém zámku tak 10x otevřel a zavřel dveře. Už je to přes 3 měsíce a auto ještě nepíplo. Přiznám se, že jsem k tomu stále trochu skeptický, ale na druhou stranu to zatím funguje a já alarm úplně vypustil z hlavy. Jestli máte sprej na kontakty a 10 min času, tak to zkuste, kdoví, třeba to zabere.
Stále ne, ale před týdnem jsem to preventivně udělal znovu. Jsem zvědavý jak se to bude chovat na podzim?. Jako řešení bych to moc nepovažoval, spíše něco jako utlumení symptomů?.Stále to ani nepíplo? Řešení je zajimavé… co tak zjišťuji, tak na každé auto platí uplně jiné řešení ??
Asi se budu ptát blbě, ale jsem v auto elektrice u moderních aut úplný laik, jak to nemá jeden pól v kabelu a druhý na kostře, tak je to pro mě španělská vesnice:Stačí přes IDS provést instalaci.
Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk
OK, díky, tak to bude hodně zajímavé...:-(Vyměnit. Jedině zkusit vrakáče, Allegro... Ty jednotky už nikdy dostupné nebudou.
Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk
Na Allegru se dá toho sehnat spousta a za pár šupů. Vždy když jsem něco sháněl na Mazdy, tak u nás když nebylo, tak vždy v PL, akorát s doručením je problém. Buď do Paczkomatu si to necháš poslat hned za hranicí v PL nebo k někomu na adresu v PL. Nebo vim ze bazar automedik je vlastme vse z PL a doručí ti to tady s patřičně jinou cenou.OK, díky, tak to bude hodně zajímavé...:-(
tovarzpolska.sk je v pohoděNa Allegru se dá toho sehnat spousta a za pár šupů. Vždy když jsem něco sháněl na Mazdy, tak u nás když nebylo, tak vždy v PL, akorát s doručením je problém. Buď do Paczkomatu si to necháš poslat hned za hranicí v PL nebo k někomu na adresu v PL. Nebo vim ze bazar automedik je vlastme vse z PL a doručí ti to tady s patřičně jinou cenou.