Lord.Brokolice
nový člen
- 1
Krasny den, mam zajimavou cenovou nabidku na koupi nove M3 hatch Sky-X 186. Jelikoz probehl na jare nejaky facelift zajima me, zda je to auto pred faceliftem nebo po. Mam pouze VIN kod. Je mozne to z VIN zjistit. Dekuji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ale to ma ten starsi 5° automat, jako vsechny 5 valcovy benziny. Ten novy 6° davali jen do D3 a D4. Tam je rozdil jen v softu, kde D4 ma vykon jen o 2 kone nizsi nez D5.Na zimu jedině VOLVO. Samozřejmě D5. Pěkné se blbě shání.
Protoze ty zerou i travu u silnice V70 petivalecu je dost i u nas a v D je toho jak drivi v lese S i V.já myslel pětiválec v naftě....S60, V60 atd...benzin bych nebral
Do benzinu nedavali ty novejsi spolehlivejsi automaty. Jasny, ze bych bral radsi 2.4i. Ale nechci delat prevodovku kazdy dva roky, jako dva kamosi toho, u kteryho jsem byl pro ten Bastuck vyfuk na svoji 6. Jeden ma S40 T5 a druhy V50 2.4 a oba ji delaji kazdy dva roky.Jojo, nafta je na zimu ideální.
125kW neni zase takovy opojeni, aby to bralo 10+. To je jako Kizashi s tim kamos jezdil taky 10-13 a ma to 130kW. Pak mel E350 V6 a ta jezdila hospodarneji a uplne jina radost z jizdy. Nebo Lancer 1.8 105kW MIVEC, taky spotreba neumerna vykonu natoz obsahu.Jedine benzin. Měl jsem a rad na to vzpomínám. A ze žere? má to holt hodně válců a výkon tak s tom se musí počítat
Jezdilo to každopádně skvěle s úžasnými zvukem
Jj, je. Do kamen.Jojo, nafta je na zimu ideální.
Ja jel v obou, nez jsem kupoval Mazdu. 60/70 je takova zehlicka kanalu a polikac km. 40/50 je uz trochu sportovnejsi, asi nejsportovnejsi auto co kdy Volvo udelalo z hlediska podvozku, protoze to je na Focusu. Stejne to ma i BK/BL. To se mi libilo prave a 60 uz je na me moc velika. Takze podvozek ma vlastne vybrany, ted jen do ceho to bude prevleceni ten Focus, co min rezne. Volvo je jistota, ale BL je zase benzin bez zbytecnosti.Já měl 2.4T sice jen 200 koniku ale bylo to dostatecne. V manuálu. Takže za mě ideální kombinace. Ale víc by se mi líbila T5 ale S60
40ka nebyla úplně ideální Volvo