- 836
Řeknu to tak, BN je více zábavné, BP už je spíš designovka.. Záleží na prioritách ?Díky za odpovědi, právě to dilema BP /BN řeším asi nejvíc. U BN už by mělo být snad všechno ohledně mozoru za ty roky vychytané, ale vzhledově vede BP.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Řeknu to tak, BN je více zábavné, BP už je spíš designovka.. Záleží na prioritách ?Díky za odpovědi, právě to dilema BP /BN řeším asi nejvíc. U BN už by mělo být snad všechno ohledně mozoru za ty roky vychytané, ale vzhledově vede BP.
Ale už ne tolik, v porovnání s předchozí generací.. Už se tam Mazda soustředila víc na jiné věci, jako právě vzhled interiéru, lištičky a jiné fičurky, snížení emisí pomocí vypínání dvou válců, apod..?BP je taky zábavné
Je to tak. BN vlastním a BP jsem měl pujcenou. BN má lepší komunikaci od volantu, lépe fungující podvozek na blbnutí a syrovejsi motor.
Samozřejmě BP má zase své výhody jako o dost libivejsi interiér (ačkoli v BN je taky pěkný a nikde nic nevrze), je o dost lépe odhlučněna a lépe tlumí nerovnosti. Příjemnější infotaiment a taky netrpí na drhnuti některých rychlosti což bylo úskalí BM BN. Já každopádně BN dodatečně odhlucnil, dal led blinkry a auto si užívám.
V Mazde mi tvrdily že BN je údajně nejméně poruchovy model z celé nabídky. Na druhou stranu BP po roce 2021 má většinu nedostatku též odstraněno. Jen to pitomé vypínání válců tam bude stále. Jak říkám, musíš ty někde v bazaru oba typy projet a sám se rozhodneš.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Není stupeň vybaví ale označení karoserie. Signature = Sedan?Ještě se zeptám, u BN se v DE hodně objevuje označení 'Signature' a nějak netušim, co to vlastně je za stupeň výbavy.
To mělo být s otazníkem.Aha. Pak je divný, že Němci mají pod tímto pojmem i inzeráty na hatchback
To asi neeNení stupeň vybaví ale označení karoserie. Signature = Sedan?
To se mi nezdá, mám většinou vyfiltrované pouze hatchbacky a signature je tam často k vidění.Není stupeň vybaví ale označení karoserie. Signature = Sedan?
No že za mě nevím, co tím je myšleno. V překladu se jedná o podpis
Ale je fakt, že pro DE mohl být nepatrně jiný druh výbav a úrovní.
Pod tohle se podepisuji. Měl jsem budget na BP a raději koupil zánovní BN. Jsem nadmíru spokojen.Vypinani valcu a zadni vlecena naprava a koneckonců i "detske nemoci" byly duvody, proc jsem v lete 2018 bral narychlo jednu z posledních skladovek BN a necekal na BP. Puvodne jsem premyslel i o modelech jinych automobilek, ale ty na to byly stejne a jako bonus uz davaly filtry pevnych castic.
Co bude, az moje BN nebude, si fakt neumi predstavit.