Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Proč vlastně trváš na Mazdě přímo z Německa?No nakonec vezmu asi nejspíše tu červenoui kvůli bi-xenonům jak je tady někdo chválil
ta červená se mi sice moc líbí až na 3. generaci ale tam umí aspoň anglicky tak se nějak snad dohodnu
![]()
Díky
![]()
Proto jsem se třeba ptal jestli někdo neví o hezčí, nemusí být nutně z Německa, ale u nás jsou většinou dražší, ty co jsem tady dal mají nízký nájezd, ale u té červené třeba se mi nezdá tak ošoupaný volant![]()
![]()
Dálnice - sůl, neudržováno. Chladič klimy a sušič může být v horším stavu.Jinak nejsem jen magor, ale tohle bude vážně po povodních, že? Předpokládám že to nikomu z Vás takhle nerezne u motoru
Mazda 6 2,2D REZERVACE
Prodám za 159 000 Kè, najeto 188 965 km, objem motoru 2 184 ccm, Králùv Dvùr, Inzerát na serveru TipCars Mazda 6www.tipcars.com
Ta ve Frýdku, spíše u Třince,tak na tu jsem psal asi před měsícem.Odepsal mi , že není,ale když jsem se ptal,tak že vozí auta a není problém přivézt podle přání.?No zkusím se podívat na tu ve Frýdku když jezdím kolem každý den do práce a i do toho vsetínaDíky moc
Jen nejsem moc fanoušek kožených sedaček, jednak kvůli údržby a v zimě studené v létě horké
![]()
![]()
Krasavice. Poslední servis v Mazdě píše pán při 120k, ale nepíše kdy
Trochu bych zbystřil nad poznámkou "nutno vidět ". Vidět auto před nákupem chce přece každý, tak jestli mezi řádky nesděluje že je tam něco, co nenapsal do inzerátu.
Já to spíš chápu jako dovětek k tomu "Velmi pěkné". Spíš si myslím, že tím chce prodávající ospravedlnit tu trochu vyšší cenuTrochu bych zbystřil nad poznámkou "nutno vidět ". Vidět auto před nákupem chce přece každý, tak jestli mezi řádky nesděluje že je tam něco, co nenapsal do inzerátu.