• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6 GH

No nakonec vezmu asi nejspíše tu červenou :) i kvůli bi-xenonům jak je tady někdo chválil :) ta červená se mi sice moc líbí až na 3. generaci ale tam umí aspoň anglicky tak se nějak snad dohodnu :D :) Díky :)

No nakonec vezmu asi nejspíše tu červenou :) i kvůli bi-xenonům jak je tady někdo chválil :) ta červená se mi sice moc líbí až na 3. generaci ale tam umí aspoň anglicky tak se nějak snad dohodnu :D :) Díky :)
Proč vlastně trváš na Mazdě přímo z Německa? :) Z Ostravy to máš celkem štreku. V ČR si myslím, že seženeš taky hezký kousek, třeba tady jeden ve Valašském Meziříčí, což je pro tebe z Ostravy kousek na prohlídku :)

Proto jsem se třeba ptal jestli někdo neví o hezčí, nemusí být nutně z Německa, ale u nás jsou většinou dražší, ty co jsem tady dal mají nízký nájezd, ale u té červené třeba se mi nezdá tak ošoupaný volant :D :)

Ta červená se zdá celkově taková neudržovaná (aspoň co se interiéru týče).
U nás jsou trošku dražší než v Německu, protože je sem většinou z toho Německa někdo dotáhne. Ono to papírování, dovozová STK, Emise, samotný převoz atd něco stojí + je tady po nich poptávka :). Jestli jet někam 1000km pro auto, nebo vzít 60km od domu je samozřejmě velký rozdíl :grinning:

Na nájezd bych se moc nedíval, spíš opravdu celkový stav. Hodně záleží, jakou péči auto dostávalo. Auta většinou trpí víc zubem času, než nájezdem samotným. Znám auta, které mají najeto za 3 roky přes 200k a jsou pořád jako nové. Pak se podíváš na auto, které má po 15 letech 100k a je to mnohdy vrak :)

No zkusím se podívat na tu ve Frýdku když jezdím kolem každý den do práce a i do toho vsetína :) Díky moc :) Jen nejsem moc fanoušek kožených sedaček, jednak kvůli údržby a v zimě studené v létě horké :D :)

Kůže je právě na údržbu lepší. Nenasakuje tolik, kór když je dobře ošetřená/navoskovaná/whatever, pak i životnost dalece přesahuje látku. Cokoliv vyleješ můžeš setřít. To ale platí taky o potu. V létě jsou pocitově lepší látkové, protože dýchají, že jo. A taky sajou pot mnohem víc.
Napsalo se o tom mraky, věřím, že si každý najde to svoje. Já jezdím oboje a je pravda, že kůži už bych volil znovu pouze v kombinaci výhřev a ventilace. Když vidím látku s flekama, tak se mě navaluje. Stejně tak když si mám sednout na nějaký potah ala benzínka style. To si vždycky říkám, co za hnus musí být pod tím.
Naštěstí nám Mazda usnadňuje volbu a dává konkrétní sedačky ke konkrétní výbavě :D

Jinak nejsem jen magor, ale tohle bude vážně po povodních, že? Předpokládám že to nikomu z Vás takhle nerezne u motoru :D

Jinak nejsem jen magor, ale tohle bude vážně po povodních, že? Předpokládám že to nikomu z Vás takhle nerezne u motoru :D
Dálnice - sůl, neudržováno. Chladič klimy a sušič může být v horším stavu.

No zkusím se podívat na tu ve Frýdku když jezdím kolem každý den do práce a i do toho vsetína :) Díky moc :) Jen nejsem moc fanoušek kožených sedaček, jednak kvůli údržby a v zimě studené v létě horké :D :)
Ta ve Frýdku, spíše u Třince,tak na tu jsem psal asi před měsícem.Odepsal mi , že není,ale když jsem se ptal,tak že vozí auta a není problém přivézt podle přání.?

Ano taky jsem volal právě a bylo mi řečeno že za pár dní by měla být další jestli si počkám :)

Trochu bych zbystřil nad poznámkou "nutno vidět ". Vidět auto před nákupem chce přece každý, tak jestli mezi řádky nesděluje že je tam něco, co nenapsal do inzerátu.
Já to spíš chápu jako dovětek k tomu "Velmi pěkné". Spíš si myslím, že tím chce prodávající ospravedlnit tu trochu vyšší cenu :)
Jak jsem psal v příspěvku výše, tak mě trošku zaráží ten nájezd 4tis za skoro rok a půl. Jestli to auto stálo někde v Německu na parkovišti rok netknuté a bez údržby, nemuselo mu to udělat nejlíp. Ale to se chce osobně podívat :) zvenku z toho udělá leštěnku kde kdo :D

Já to teda taky chápu spíš jako "stojí za shlédnutí" každopádně má to cca 12let takže kdo bude chtít jistě něco objeví, otázkou je jak to je závažný

Mňa vždy na inzerátoch odradí, keď sú v mot. priestore všetky gumy a plasty a všetko nacerstvo vyčistené a nalestene, jak keby auto práve vyšlo z továrne, vždy mi to evokuje snahu zakryť niečo nablýskaným exteriérom, ktorý nemá na funkčnosť žiadny vplyv ale oko nato bere ;)

Back