- 5 271
Kolega má i GLGH určitě byla i MPS, zrovna včera jsem jedno GH wagon potkal s nalepeným znáčkem MPS....??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kolega má i GLGH určitě byla i MPS, zrovna včera jsem jedno GH wagon potkal s nalepeným znáčkem MPS....??
Tak GH 4x4 by bylo snovy!)
Podívej zrovna nedávno byla na prodej jedna pěkná s motorizaci 2.5 ?. Pokud ti nevadí slabší motor, jinak počkatDobry den !
Shanim rodinne auto a zalibily se mi Mazdy 6 (doted jsem ridil Punto, z 95% kratsi pojezdy po meste), uz tyden se probiram informacemi ale bohumzel nejsem z tech nejbystrejsich co se tyka aut.
Vybral jsem tuto https://www.sbazar.cz/Pleti0/detail/155375209-mazda-6-kombi-20-benzin-manual .
Dle VIN jednou bourane na dvere v Nemecku (0- >500EUR), domluvil jsem si prohlidku v nedalekem Mazda servisu (Tabor - Wagnerova) .
Mohu se zeptat na Vas nazor na motorizaci, najezd, cenu a obecne nazory na tento model a rocnik?
dekuji, preji hezky den,
Martin
Na 95% krátke jazdy po meste bude svietiť minimálne 10L/100km, pri nerozvážnej jazde aj 11L. Plus GH má dosť veľký rázvor a malý rajd, nič moc na parkovanie v meste napríklad.Dobry den !
Shanim rodinne auto a zalibily se mi Mazdy 6 (doted jsem ridil Punto, z 95% kratsi pojezdy po meste), uz tyden se probiram informacemi ale bohumzel nejsem z tech nejbystrejsich co se tyka aut.
Vybral jsem tuto https://www.sbazar.cz/Pleti0/detail/155375209-mazda-6-kombi-20-benzin-manual .
Dle VIN jednou bourane na dvere v Nemecku (0- >500EUR), domluvil jsem si prohlidku v nedalekem Mazda servisu (Tabor - Wagnerova) .
Mohu se zeptat na Vas nazor na motorizaci, najezd, cenu a obecne nazory na tento model a rocnik?
dekuji, preji hezky den,
Martin
Jestli to má jen do města, tak je 2.5 asi nesmysl, dle mě. Vyšší pojistka i spotřeba. Do města bude 2.0 naprosto dostačující.Podívej zrovna nedávno byla na prodej jedna pěkná s motorizaci 2.5 ?. Pokud ti nevadí slabší motor, jinak počkat
Obecně jsou GH velmi spolehlivá. Za předpokladu, že s tím nejezdil absolutní negramot, který vůbec neví, jak se k autům chovat. (i takové auto se občas ukáže a je to černá díra na peníze). Pokud to bude jen do města, tak je dle mě 2.0 velmi dostačující. Spotřebu počítej 8-9 L. Městský provoz. Ne-li víc. Mimo město není problém 7 L/100 km.Dobry den !
dekuji, preji hezky den,
Nedokážu posoudit. Podobný provoz, třeba to bude 9L. Víc by asi řekl někdo, kdo má tento motor.S 2.5 GH jezdím po Brně okolo 9.5 dlouhodobě, řekl bych že 2.0 bude mít spotřebu stejnou, možná i vyšší díky delším kvaltum (Facelift)
celkem adrenalin kupovat Mazdu v naftě ?Zdravíčko,
chystám se na 6ku GH, mám tady momentálně 3 adepty v Německu, tady u nás jsem měl jednu vyhlídnutou i domluvenou schůzi, ale majitel auta si pro něj přišel zpět do servisu zrovna dneska..
Chtěl bych 2.2 MZR-CD 120KW, sice jezdím hodně po dálnici ale těch pár koní navíc už asi oželím. Pro co z toho by jste se rozhodli vy, případně jestli neví někdo o hezčí?Mi se osobně nejvíce zamlouvá ta bíla, v červené se mi zase tolik nelíbí.. Díky moc
Všechny vypadají dobře a všechny jdou upravit na továrních 132 kW, hardware je stejný do posledního šroubku.chystám se na 6ku GH, mám tady momentálně 3 adepty v Německu, tady u nás jsem měl jednu vyhlídnutou i domluvenou schůzi, ale majitel auta si pro něj přišel zpět do servisu zrovna dneska..
Chtěl bych 2.2 MZR-CD 120KW, sice jezdím hodně po dálnici ale těch pár koní navíc už asi oželím. Pro co z toho by jste se rozhodli vy, případně jestli neví někdo o hezčí?Mi se osobně nejvíce zamlouvá ta bíla, v červené se mi zase tolik nelíbí.. Díky moc
![]()
Proč by měl kupovat 136 kW předfacelift?Když už naftu tak bych hledal buď 136kw a nebo aspoň pořádnou výbavu…
Asi jde o to, v jaké naftě, tento motor dá bez problémů na jedno turbo a jedny vstřiky 500000.celkem adrenalin kupovat Mazdu v naftě ?
No největší problém je pro mě ten, že neumím německyVšechny vypadají dobře a všechny jdou upravit na továrních 132 kW, hardware je stejný do posledního šroubku.
Proč by měl kupovat 136 kW předfacelift?
Asi jde o to, v jaké naftě, tento motor dá bez problémů na jedno turbo a jedny vstřiky 500000.
Tak to si musíš přibrat někoho, kdo německy umí.No největší problém je pro mě ten, že neumím německy![]()
anglicky bez problému, ale němčinu moc neovládám. Proto nevím jak se s nimi pořádně domluvit na prohlídku ať nejedu zbytečně 1000km z Ostravy na tu bílou
![]()
Zdravíčko,
chystám se na 6ku GH, mám tady momentálně 3 adepty v Německu, tady u nás jsem měl jednu vyhlídnutou i domluvenou schůzi, ale majitel auta si pro něj přišel zpět do servisu zrovna dneska..