Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, rád bych se stal i právoplatným členem, krom toho, že jsem se zaregistroval a k tomu mi schází právě MazdaSháním, zároveň tady pročítám, ale pro nováčka je to teda pořádná porce informací, ani nevím co dřív
Co říkáte třeba na tyto dvě Mazdy z inzerce?
Mazda 6 2.5i 125kwPravservisMazdaTOP | Sauto.cz
Inzerát na prodej Hatchback Mazda 6, 2.5i 125kwPravservisMazdaTOP. Stav: Ojeté; motor: 2 488 ccm, Benzín; barva Černá; tachometr 130 000 km; cena 175 000 Kč; okres Chrudimwww.sauto.cz
Mazda 6 Mazda 6 Sport 2.5 | Sauto.cz
Inzerát na prodej Hatchback Mazda 6, Mazda 6 Sport 2.5. Stav: Ojeté; motor: 2 488 ccm, Benzín; barva Modrá; tachometr 99 343 km; cena 214 900 Kč; okres Nymburkwww.sauto.cz
Musím pořádně nastudovat, na co dávat pozor a tak, chtěl bych si je prohlédnout osobně.
Spotřebu ti určitě potvrdím, že bude na horní hraniciCo se týče spotřeby, tak těch 6,7 je mi naprosto jasné, že je úplně mimo, to jsem ani nebral v potaz vlastněSám jsem vždy benzínová auta měl a v životě se na takovou spotřebu nedostal s ničím, u Mazdy to bude taky znamenat spíš tu vrchní hranici, protože zrovna brzda provozu nejsem a tuplem tento motor bude rozhodně svádět k točení
@Nabster díky za ten tip na Zlín, už jsem volal a opravdu jsou ochotní, serviska zkontrolovaná a i prý hezky vedeno, takže fajn.
@MichalP taky mi přijdou i cenově zajímavé, černá bude nejspíš bez druhé sady kol, takže to bude znamenat dokup kol, ale to mi nevadí a modrá má pro změnu kola úplně navíc, tu třetí sadu vlastně moc nechápu, ale ta by se dala případně naopak prodat.
No už řeším, tak uvidím, jaké budou naživo, třeba se poštěstí a do klubu již plně zapadnu. Mazdu jsem sice nikdy neměl, ale tak nějak bych řekl, že je to auto, které mi sedne.
Servisku potřebuje před koupí. Jakože si založí účet MyMazda ještě dříve, než to koupí? To asi těžko... Pokud se nepletu, musí mu účet potvrdit autorizovaný obchodník Mazdy.Serviska se dá kdyžtak vygenerovat i v aplikaci "MyMazda"
Nemusí. Stačí zadat VIN.Servisku potřebuje před koupí. Jakože si založí účet MyMazda ještě dříve, než to koupí? To asi těžko... Pokud se nepletu, musí mu účet potvrdit autorizovaný obchodník Mazdy.
Chápu. Co vím od ostatních, jezdí za cca 8-9L. Ten motor si holt koleduje o točení a pak ta spotřeba letí nahoru. Já jezdím za cca 11 L, ale jen proto, že mám LPG. (Malá výhoda momentálně.Co se týče spotřeby, tak těch 6,7 je mi naprosto jasné, že je úplně mimo, to jsem ani nebral v potaz vlastněSám jsem vždy benzínová auta měl a v životě se na takovou spotřebu nedostal s ničím, u Mazdy to bude taky znamenat spíš tu vrchní hranici, protože zrovna brzda provozu nejsem a tuplem tento motor bude rozhodně svádět k točení
@Nabster díky za ten tip na Zlín, už jsem volal a opravdu jsou ochotní, serviska zkontrolovaná a i prý hezky vedeno, takže fajn.
@MichalP taky mi přijdou i cenově zajímavé, černá bude nejspíš bez druhé sady kol, takže to bude znamenat dokup kol, ale to mi nevadí a modrá má pro změnu kola úplně navíc, tu třetí sadu vlastně moc nechápu, ale ta by se dala případně naopak prodat.
No už řeším, tak uvidím, jaké budou naživo, třeba se poštěstí a do klubu již plně zapadnu. Mazdu jsem sice nikdy neměl, ale tak nějak bych řekl, že je to auto, které mi sedne.
Tak ta cierna je amatersky nafotena z nezmyselnych uhlov a tu s prestrelenou cenou ocividne fotil bazarnik a cena tam bude nadhodena o dost viac nad skutocnouPrvní má lepší cenu, druhá zas líp vypadá a celkově působí z fotek líp
Ty GHčka mizí opravdu rychle. Prosinec/Leden jsem taky hledal (já teda dvoulitr) a vždycky než jsem se rozkoukal, bylo auto pryčHlavne oba inzeraty jsou uz neaktivni. Asi mam teda doma uplny poklad podle vseho ?