Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zapomněli připsat jednu nulu....sháněl jsem Mazdu 6 (kterou jsem koupil se štěstím po prvním majiteli evidovanou u nás) cca půl roku.Kdyby tahle mazdička měla tak málo najeto-tak si myslím,že by byla za úplně jinou cenu.Vyjímky potvrzují pravidlo-ale tomuhle bych nevěřil.Vypadá hodně dobře. Jsem mezi těmi váhači právě nad touto verzí. To měl jeden majitel ? Myslím, že kdyby někdo upravoval kilometry, tak by tam tak málo nedal.
Zapomněli připsat jednu nulu....sháněl jsem Mazdu 6 (kterou jsem koupil se štěstím po prvním majiteli evidovanou u nás) cca půl roku.Kdyby tahle mazdička měla tak málo najeto-tak si myslím,že by byla za úplně jinou cenu.Vyjímky potvrzují pravidlo-ale tomuhle bych nevěřil.
Chtěl jsem 2.5-nakonec jsem sehnal 2,0 benzín 108 kw-a byl jsem moc rád.Já to nemyslel nějak "špatně".Jen si vzpomínám,že jsem chtěl Mazdu 6 (buď 2.5 nebo 2.0).Doložit a "vysvětlit" se dá někdy téměř vše.Já jsem tenkrát ani nevěděl,jak si ověřit VIN a ser.historii-zavolal jsem zkušebně do Práglu do "hl.stanu" Mazdy a vysvětlil jim situaci,že chci koupit tuhle mazdu a jak to je se servis.historií-bez potíží mě potvrdili vše,jak ukázal prodejce v servisce a sdělili mě,že byla kupovaná v Auto Balvín v Brně a dali mě dokonce tel. na serv.technika-který tam byl podepsaný a auto údajně servisoval.Nevzpomenu si již na jméno-ale když mě spojili-tak si přesně na to auto vzpomenul-měl ho přede mnou nějaký Mudr.-vše sedělo a auto opravdu v TOP stavu.Dokonce si po 2 letech po koupi nechal udělat majitel dutiny a nástřik spodku.Dodnes jsem šťastný jak blecha,že to takto klaplo,protože některá auta,co jsem kupoval předtím byla tot.průser.Omlouvám se,že jsem se takto rozepsal.Za těch cca půl roku,co jsem Magdičku sháněl,jsem si sehnal a pochopil okolo těchto aut dost věcí a jsem za to rád.Cena byla mírně vyšší, pokud to mohli doložit a vysvětlit... pěkná je, tak hlavně aby dělala radost bez zbytečných investic. Štěstí je u ojetinky vždy potřeba, super, že Ti to vyšlo. Taky máš 2,5 ?
Chtěl jsem 2.5-nakonec jsem sehnal 2,0 benzín 108 kw-a byl jsem moc rád.Já to nemyslel nějak "špatně".Jen si vzpomínám,že jsem chtěl Mazdu 6 (buď 2.5 nebo 2.0).Doložit a "vysvětlit" se dá někdy téměř vše.Já jsem tenkrát ani nevěděl,jak si ověřit VIN a ser.historii-zavolal jsem zkušebně do Práglu do "hl.stanu" Mazdy a vysvětlil jim situaci,že chci koupit tuhle mazdu a jak to je se servis.historií-bez potíží mě potvrdili vše,jak ukázal prodejce v servisce a sdělili mě,že byla kupovaná v Auto Balvín v Brně a dali mě dokonce tel. na serv.technika-který tam byl podepsaný a auto údajně servisoval.Nevzpomenu si již na jméno-ale když mě spojili-tak si přesně na to auto vzpomenul-měl ho přede mnou nějaký Mudr.-vše sedělo a auto opravdu v TOP stavu.Dokonce si po 2 letech po koupi nechal udělat majitel dutiny a nástřik spodku.Dodnes jsem šťastný jak blecha,že to takto klaplo,protože některá auta,co jsem kupoval předtím byla tot.průser.Omlouvám se,že jsem se takto rozepsal.Za těch cca půl roku,co jsem Magdičku sháněl,jsem si sehnal a pochopil okolo těchto aut dost věcí a jsem za to rád.
Třeba to měl jako čtvrtý auto a jezdil s tím jen na stk.26000 za deset let?
Třeba to měl jako čtvrtý auto a jezdil s tím jen na stk.
Nic není nemožné.Podívej třeba můj tchán najede ročně svým autem max 2000 km. Má GrandePunto a za 6 let má 11 000 km...
Vypadá obstojně, 2 sady kol fajn, ale je to tedy sociální výbava...Zdravím, na bazoši jsem narazil tady na tuhle https://auto.bazos.cz/inzerat/84069953/Mazda-6-20i-kombi-Tazne-Krasny-stav-vozu-.php
Mps paket neexistuje ) a tyhle stribrny chybi verny drzak na predni spz, coz je malickost
Zdravím,nevím jestli to patří přímo sem do téhle sekce,ale za pokus nic nedám ....Nevíte o někom,kdo by se rád zbavil alu kol 16 na GH?.....Rád bych se zbavil na zimu plechů co mi nesedí k mé M6
Souhlas,na léto má své 18 ,ale na zimu mám nové pneumatiky 16 a to by bylo trošku šachování s koupi a prodejem,ale člověk nikdy nevíGHčku sluší minimálně 17ctky ........ ,-)
Čau, na jaře budu prodávat svoje zimní 16". Foto v galerii.Souhlas,na léto má své 18 ,ale na zimu mám nové pneumatiky 16 a to by bylo trošku šachování s koupi a prodejem,ale člověk nikdy neví
Čau, nějaká představa, kde by se měla pohybovat cena kol bez pneu ať vím jestli je to pro mě zajímavé?Čau, na jaře budu prodávat svoje zimní 16". Foto v galerii.
Odesláno pomocí Tapatalk