• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Za kolik jezdíš chlape ve městě?Já to hodně drcám cca 4-5 km za studena a mám to nějakých 10.5 l. Ale tímto stylem si myslím,že nejde jezdit jiným autem o moc míň. Ale za to svezení to stojí :)
Ja to mam stejne.. Mazda 5, 2.0i a cukam po meste na studeno a 5km do prace a spotreba 9-10l/100... Delsi trasou to pak srazim na standart..

Zdravim vsechny :)

Planuji koupi GH 2.5i a narazil jsem na tenhle inzerat: https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/17598423?goFrom=list

Neco uz se mi podarilo zjistit:
Koupenov Holandsku, tam nalitano 140 000 zbytek zde v CR, auto je majitele jedne firmy v Praze, takze asi takovy osobni sluzebak.

Co na to rikate? Pripadne byl by nekdo z Vas schopny zjistit neco vice pres VIN?

Dikec.
Interiér se mi zdá z těch bídných foto zachovalý, karosérie nedokážu posoudit, serviska pravidelně po 20000 vyplněna do 120755 (8. 10. 2014), u nás to do autorizovaného servisu nezajelo.

Ahoj, pěkné auto, moje dvojče ;)

Panové nevíte o této Mazdě?
https://www.tipcars.com/mazda-6/kombi/benzin/mazda-6-2-0-sport-exclusive-16104674.html

Vinko: JMZGY19F251190679

Vyrobeno 4.9.2004,verze před FL,cena 14-ti letého auta vysoká

Tak jsem se tam byl podívat. Výlet do Pardubic, proč ne....

Autobazar naprostej masakr z dvou tak 30 let starých unimobuňek, nepochopil jsem nejvic a dost se zasmál...

K autu...
Až do teď kompletní historie u Mazdy v Německu, veškeré doklady ok, včetně Tüv na kola a Eibach přímo k vinku této Mazdy. 2x klíč, dovoz D...

Na oko zachovalá, neomlácená, interiér krásnej, výbava funkční...

V roce 2010 v Mazdě nové prahy, lemy, zadní vrata a 2x zadní dveře. Od všeho doklady...

Po zvednutí teď, když jsem vzal na pomoc šroubovák, tak oba prahy mrtvé. Ze vnitř to valí ven. Lemy zatím ok. Levý přední blatník a vnitřní hrana 5. dveří začíná puchýřovatět ze předu.... shit...
Utrženej úchyt zadního tlumiče výfuku...

Přední brzdy ko. Desky nejsou a kotouče mají hranu a jsou vyrezlé. Stojí tam min. půl roku...
Spojka brzo mrtvá, zabírá u konce, geometri v prdeli. Sežraná púlka tlum. mat. v motoru.
K autu nejsou zimní...

Jinak motor přede nádherně, olej v něm byl, podvozek se zdál ok...

Bazarník se zastavil na 100 000,- nevzal bych ani za 90...
Aktuální servis po koupi počítám tak 30...

Pěkné auto to mohlo být, škoda, hledáme dál....

a zajímavý je, že v holandsku má o 2000km najeto víc, než v inzerci :-)

Tam jsem ji taky nasel, jen jsem myslel, ze ji mezitim uz privezli. Zaujal me i cenovy rozdil mezi tema dvema nabidkama. O to vic, ze v tom musi byt schovana jeste provize pro toho kdo to privezl. Kdyby mela o 50 mene najeto, tak po ni skocim. I kdyz teda skoda ze nema bezklicek a chybi i par dalsich informaci (parkovaci senzory?).

Zdravím, plánuji koupi nového auta , po tom co mi umřela moje honda Accord 6g a zhlédl jsem se v Mazdě 6,
co říkáte na tenhle kus, do konce týdne se na něj jedu podívat?
https://www.tipcars.com/mazda-6/kombi/benzin/mazda-6-2-0i-16v-108kw-active-xenon-38040435.html
VIN: JMZGY19F671455087
Je to prý dotáhlé z německa.

Ještě dotaz, má mazda nějaké specifika co se týká montáže tažného zařízení ?
Mohl by ji někdo porovnat co se týká prostoru pro řidiče s Accordem 6g při dlouhodobějším používání? zatím sem v nich jen krátce seděl a dobrý, ale vím že u accordu mi začal vadit středový tunel až po pár desítkách kilometrů.
Má cenu to hnát do servisu na výpis e-servisky?

Díky chlapi a doufám že se brzo stanu platným členem Mazdaklanu

Pedro

Vždyť je tam napsáno první majitel. koupeno v čr, tak jak dotahlé z německa ?

Ahoj všem, mohl by mi někdo pomocí s pověřením VIN? Zajimalo by mě, jestli není kradená, po totalce ci nejake šméčko. Není to úplně šestka, ale snad mi to odpustite:)

JMZKEN91600236192

Tak VINko se nepovedlo, ale zkusím ještě jeden dotaz:)

Co si myslíte o nájezdu km? Měli byste strach koupit šestku s najezdem blížícím se k 200.000km? Já chtěl něco okolo 120, ale to nemůžu žádnou najít. S vyšším najezdem vidím, ale trochu z toho mám strach. Nevím kolik vydrží motor, častěji asi bude problém s brzdami, tlumiči apod...

Budu rád za vaše zkušenosti.

Back