Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
kterou šestku? GG/GH/GJ/GL ?
Ahoj, nebyl ses na něj podívat?Zdravim vsechny
Planuji koupi GH 2.5i a narazil jsem na tenhle inzerat: https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/17598423?goFrom=list
Neco uz se mi podarilo zjistit:
Koupenov Holandsku, tam nalitano 140 000 zbytek zde v CR, auto je majitele jedne firmy v Praze, takze asi takovy osobni sluzebak.
Co na to rikate? Pripadne byl by nekdo z Vas schopny zjistit neco vice pres VIN?
Dikec.
A ještě je to o dva roky uměle omlazený :bag:
Díky za názor, musím přiznat, že se ještě v jednotlivých stupních výbavy GH nevyznám, ale budu hledat dálNa to,že je to skoro holobyt,tak cena je sebevědomá
Z toho, co jsem pochytil, že se u GH nabízelo, by se mi z prvků výbavy líbilo sledování mrtvýho úhlu a bixenony. Nicméně léta přibývají a mladší to nebudetak holobyt .... nemá to kůži, RVM a vyhřejvání seslí, co bys tam chtěl mít navíc @Míra ? ..... zas to má málo km (pokud je to pravda) a vypadá moc hezky .... každopádně je to deset let starý auto za 239k .......