- 192
Ahoj, představa je cca 5500. Na jaře je hodím na bazar.Čau, nějaká představa, kde by se měla pohybovat cena kol bez pneu ať vím jestli je to pro mě zajímavé?
Odesláno pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, představa je cca 5500. Na jaře je hodím na bazar.Čau, nějaká představa, kde by se měla pohybovat cena kol bez pneu ať vím jestli je to pro mě zajímavé?
Čau, nějaká představa, kde by se měla pohybovat cena kol bez pneu ať vím jestli je to pro mě zajímavé?
Vyrobeno 4.9.2004,verze před FL,cena 14-ti letého auta vysokáAhoj, pěkné auto, moje dvojče
Panové nevíte o této Mazdě?
https://www.tipcars.com/mazda-6/kombi/benzin/mazda-6-2-0-sport-exclusive-16104674.html
Vinko: JMZGY19F251190679
Ahoj, pěkné auto, moje dvojče
No a myslím,že nejsou od sebe,tak daleko.
Vyrobeno 4.9.2004,verze před FL,cena 14-ti letého auta vysoká
Pokud se ti líbí a při jízdě je vše v pohodě tak obětuj cca1200,- a dej to do Mazdy na prohlídku a diagnostiku.Zdravím všechny, není tu někdo z okolí Pardubic, kdo by dokázal zkušeným okem ohlednout auto a poradit, jestli je ok? Pripadne neznáte nějaký servis či servisaka, kterému se dá věřit? Rád bych tam koupil jeden kousek... M6 GH
Já můžu jen v neděli a to mají zavřeno:/Pokud se ti líbí a při jízdě je vše v pohodě tak obětuj cca1200,- a dej to do Mazdy na prohlídku a diagnostiku.
Za kolik jezdíš chlape ve městě?Já to hodně drcám cca 4-5 km za studena a mám to nějakých 10.5 l. Ale tímto stylem si myslím,že nejde jezdit jiným autem o moc míň. Ale za to svezení to stojíTa spotřeba ve městě asi dost odradí.
A cena? Vyděl jsem dražší. Třeba je v tak super stavu jako mám já.
Jinak vypadá moc pěkně.
Mám to do práce asi 3,5 km a to moc zázraku nevymyslím,když stojím každý kilometr na světlech.Je pravda,že se s Magdicí dá jezdit v pohodě něco nad osum litrů mimo město.Ale kvůli spotřebě jsem si tuhle krásku nekupovalJezdím město a mimo město tak 50:50 a mám 9,3 celkem svižně. Za deset jezdim už fakt jako prase...
Ale jezdím i za 8,5...
Každopádně pokud to jen drckáš ty 4 kilometry, tak tam je to jasny...