- 128
Pojistka s havárkou na 2.5 l se dá pořídit 8800 kč
Chtěl bych to tak mít .... aktualně platím za svého mazlíka povinko+havárka 17 litrů ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pojistka s havárkou na 2.5 l se dá pořídit 8800 kč
Jj bejku, příjemná náhoda ... můžem domluvit nějakej srázek...
A jak říká Michal, klidně bych se díval na 2.5i
Vždy max výbava (GT, GTA - v Německu Dynamic) a spotřeba ne o moc vyžší. Dá se jezdit dlouhodobě za 8. Ten motor je navíc fajn pružnej.
Jezdím rok a průměr mám 9, ale velká část město a když to jde, tak se svezu. Vsadím se, že můj tatík by jezdil klidně pod 8...
Navíc to je vlastně jediná investice navíc než u 2.0, protože spojka stojí skoro stejně, brzdy jsou u všech GH stejné, takže stejně drahé atd atd...
A pojistku včetně havarijka mám jako Michal.
Čistě jen poj. kterou mám u Csob vychazí snad do 4, max 5 tisíc, nevím teď přesně a to mám limit plnění 200/200 mil a pojištěný na tom autě pomalu všechno...
Včera jsem tam byli kouknout a rozhodl jsem se, že odjedu s nepořízenou. V bazaru tvrdili, že tam stojí od ledna - prázdné zadní kolo, těsnění dveří poměrně dost přilepené - nevím jestli tam není už déle...Taky jsem na ni koukal, líbila se mi. Je dost z ruky. Už je tam poměrně dlouho...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Auto stojí u Hamburgu, takže úplně za rohem to nebylo a má i ověření od Dekra...Neznám auto, o které když se nebudu starat, tak nezrezne.
(Vlastně znám škoda)
Snad tě neodradí auto z českého bazaru!
Má slabý lak ale neni důvod k reznutí. Ideálně si dojet pro auto za čáru.