Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
trochu nadšení do toho Mazdění, Jasánek ........jako byste nikdy neseděli v Mazdě
Byl jsem se jen tak ze zvědavosti (šel jsem kolem) podívat na tohle auto: http://autobazar.autojarov.cz/nabidka-autobazaru/mazda-6-2-3-122-kw-2847135.html
Mazda 6 r.v. 2003, 2,3l 122kW, 339 000 km, cenovka 74 000 Kč. (Předchozí majitel byla žena.) Auto je opravované po nehodě a rezavé o trochu víc než moje současné (a to je o rok mladší), už to někdo na pár místech přestříkával, zřejmě víckrát. Zajímavá závada: na autě jsou halogeny a mají tam být xenony (ty jsou uložené v kufru), takže to bez opravy neprojde STK a má to nefunkční ostřiky světel.
Kup kávu/flašku, podle toho k čemu máš blíž a zkus skočit do nejbližšího autorizáku a tam by ti měli podle VINek ukázat historii těch aut. Případně se domluv že se jim ještě ozveš příště s dalšíma číslama.bohužel nevím, jak podle něj ověřit zmiňovanou kompletní servisní historii u Mazdy.
Ty si běžně mažeš ruce krémem před tím než někam jedeš? já teda ne....evidentně předchozí majitel používal dost agresivní krém na ruce (je olezlá i řadící páka), což může být jen estetický prvek, jinak auto třeba bude v pohodě.
Obecně bych se pokud možno vyhnul bazarům. Nejlepší je koupit auto napřímo od majitele (ideálně od 1. majitele), protože auto zná nejlíp. Nebo mít nějaký kladný reference na autobazar. Jinak to bývá bída s nouzí, kolikrát ani stav neodpovídá tomu, co píšou na netu. Do bazaru se totiž často lidi choděj auta zbavit, aby s ním neměli starosti.
Taky bývá relativné dobré koupit to od nějakého malého dovozce, tj. od někoho, kdo se živí sháněním aut v Německu apod.
Pro zajímavost, auto už zlevnili na 59900 Kč. Možná se nakonec dostanou i na těch 40000, na kolik jsme to ocenili
Zdravím pánové, tak si zítra jedu vyzvednout jeden tmavě zelený kousek 2.0 104 kw a doufám že bude sloužit no těším se jak malej