- 715
Zdravím pánové, tak si zítra jedu vyzvednout jeden tmavě zelený kousek 2.0 104 kw a doufám že bude sloužit no těším se jak malej
Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk
Tak doufám, že budou fotky hnedka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdravím pánové, tak si zítra jedu vyzvednout jeden tmavě zelený kousek 2.0 104 kw a doufám že bude sloužit no těším se jak malej
Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk
Tak je pryč. Rekapitulace: Auto Jarov, Mazda 6 r.v. 2003, 2,3l 122kW, 339 000 km, nejdřív nabízená za 74 000 Kč, pak sleva na 60000, pak na 50000 a teď je pryč. Auto bylo opravované po nehodě, dost rezavé (spodky dveří, prahy, prostě obvyklá místa, kde auto rezne nejdřív), už to někdo přestříkával, zřejmě víckrát. Na autě byly halogeny, ale patří tam xenony (ty jsou uložené v kufru), takže to legálně nemohlo projít STK. (To mi řekli přímo v bazaru, prostě nic nezamlčovali.) Nevim, já bych takový auto nechtěl, ale na doježdění (= jen nutné opravy a při větším problému do šrotu), proč ne.Tak už za 49900 Kč.
1,8čky neměly 6kvalt ani po fl tam zůstala původní převodovka.Ahoj, děkuji za odpověd. Trochu mě zmátlo, že to první po FL je 5tikvalt. myslel jsem, že po FL už 6tikvalt