• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Nema...mam ji v GH a pouzivam stejne aktualni mapy ve founu. Max jednou za cas ji zapnu jako sichr do zahranici.

Odeslano z Lenovo Vibe pomoci aplikace Tapatalk

Aha, no kamarád mi tvrdí, že od automobilky jsou ty mapy nejlepší..má sice BMW, ale taky mi přijde, že lepší jsou z mobilu nebo z aftermarket navigace..

No zůstanu u benzínu. Jen se bude hůř hledat.. rád bych měl ve výbavě xenony, interiér ideálně černý. A to mají hlavně 2.3...přemýšlím o ni, že bych nakonec, po všech rozmýšleních skočil do tohohle motoru :) A mohl by mi někdo zodpovědět otázku ohledně té navigace? Jestli má smysl to s ní kupovat nebo mám chtít raději přihrádku? :D
Kontaktuj Rakkina ,má nainstalovaný tablet v horní přihrádce,vypadá to perfektně,může si to vytáhnout,navigace funguje super,jel jsem s ním do Polska

To jsem viděl, to se mu fakt povedlo, klobouk dolů a je to užitečnější než displej od výrobce. Návod tam je, zdá se to i jednoduché :)

Vestavena navigace je hloupa, viz zdejsi diskuze o tom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Auto jsem se rozhodl vzít spíše z Německa. Finanční limit jsem zvýšil na +- 100 000 kč.
Takže první dotaz se týka nafty, zda trpí nějákými typickými nemocemi, Jinak naftě jsem nikdy nefandil a upřímně ji nevěřím (ani TDI) , třeba je zbytečně haním, ale jinak cestování mi v ní přijde naopak klidnější.
Můj názor je, že 100tis Kč je nízký strop na naftu FL. Určitě je potřeba mít nějakou finanční rezervu, kdyby se něco vysypalo. A na naftě se toho může vysypat bohužel o hodně více oproti benzínu. Všechno samozřejmě záleží na konkrétním kousku a hlavně o chování předchozího/ích majitelů ;)

RF (2,0d) motory jsou super a já osobně na ně nedám dopustit. Bohužel záleží hodně na tom, jak se předchozí majitel zachoval k dětským nemocem. Jak psal @Rakkin , jsou to podložky a od toho se vše odvíjí. Potom je kvůli tomu na trhu spousta naoko popřípadě neodborně poskládaných motorů atd..

Porovnání MZR-CD a TDI je jako porovnávat jabka s květákem :D Ostatně více by mohl napsat třeba @Martas001 , který řadu let jezdil právě s TDI passatem a před nedávnou dobou koupil ode mě GG :)
Je tam rozdílné snad všechno, až na to, že se tam leje nafta :) Kultivovanost, zvuk, průběh, dynamika, linearita, rozsah otáček (samozřejmě benzín to není :) ).

Přeji dobrý kup ;)

Ahoj, začal jsem načítat o M6 wagon a jsem rozhodnutý pro 2.0 benzín, ideálně po FL, ale těch aut je zoufale máloo_O

Ahoj, začal jsem načítat o M6 wagon a jsem rozhodnutý pro 2.0 benzín, ideálně po FL, ale těch aut je zoufale máloo_O
Priprav si aspon 140tis na GY,na GH cca 200,spis jeste o neco vice.. A tech 2.gen je jeste mene,nez prvni.. A vybirej dukladne...,rez,naklapeni xenonu atp...

osobně bych se AAA a ESA pokoušel vyhnout, ale třeba najdeš dobrý kus i tam. Auto vypadá na fotkách pěkně, nemá moc velkou výbavu (BOSE ani Webasto) a přijde mi dost osezelá sedačka spolujezdce na udávané km, ale to může být subjektivní pocit nebo blbá fotka. Odkud jsi / kde to auto stojí ?

osobně bych se AAA a ESA pokoušel vyhnout, ale třeba najdeš dobrý kus i tam. Auto vypadá na fotkách pěkně, nemá moc velkou výbavu (BOSE ani Webasto) a přijde mi dost osezelá sedačka spolujezdce na udávané km, ale to může být subjektivní pocit nebo blbá fotka. Odkud jsi / kde to auto stojí ?
Auto je v Pze Štěrboholích a já jsem ze Žatce.

Docela se mi líbí tahle http://www.autoesa.cz/mazda/6/kombi/benzin/c-721117346.html
Je to teda auto ESA, ale nemusela by být špatná.
Ale prd se vyznám, kdyby se tu našla nějaká dobrá věci znalá duše, která by to se mnou omrkla, byl bych vděčný.

Bazarům bych se pokud možno vyhnul. Jinak to auto vypadá jako dovezený z Německa - proč si to myslím? Protože autobaterie je německá značka WMTEC; tak je tutově z Německa, návod je německej. Taky mi ta baterka připadá malá, tak 44Ah, ne že by to nefungovalo, ale není to zrovna obvyklé u mazdy s dvoulitrem.

A taky to vypadá jako volavka = auto, který "právě prodali, ale můžou nabídnout podobné".

Webasto měly snad hlavně diesly, ne? Já taky nemám Webasto, ostatně u benzínu nemá až tak smysl.

Poslední úprava:
Back