Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kontaktuj Rakkina ,má nainstalovaný tablet v horní přihrádce,vypadá to perfektně,může si to vytáhnout,navigace funguje super,jel jsem s ním do PolskaNo zůstanu u benzínu. Jen se bude hůř hledat.. rád bych měl ve výbavě xenony, interiér ideálně černý. A to mají hlavně 2.3...přemýšlím o ni, že bych nakonec, po všech rozmýšleních skočil do tohohle motoru A mohl by mi někdo zodpovědět otázku ohledně té navigace? Jestli má smysl to s ní kupovat nebo mám chtít raději přihrádku?
GHčko je zřejmě o něco líp odhlučněné.teda se 104Kw jsem nejel, ale moje GH 2,0 ve 130km/h je uvnitř naprosto tichá ....
Můj názor je, že 100tis Kč je nízký strop na naftu FL. Určitě je potřeba mít nějakou finanční rezervu, kdyby se něco vysypalo. A na naftě se toho může vysypat bohužel o hodně více oproti benzínu. Všechno samozřejmě záleží na konkrétním kousku a hlavně o chování předchozího/ích majitelůAuto jsem se rozhodl vzít spíše z Německa. Finanční limit jsem zvýšil na +- 100 000 kč.
Takže první dotaz se týka nafty, zda trpí nějákými typickými nemocemi, Jinak naftě jsem nikdy nefandil a upřímně ji nevěřím (ani TDI) , třeba je zbytečně haním, ale jinak cestování mi v ní přijde naopak klidnější.
začal jsem načítat o M6 wagon
Priprav si aspon 140tis na GY,na GH cca 200,spis jeste o neco vice.. A tech 2.gen je jeste mene,nez prvni.. A vybirej dukladne...,rez,naklapeni xenonu atp...Ahoj, začal jsem načítat o M6 wagon a jsem rozhodnutý pro 2.0 benzín, ideálně po FL, ale těch aut je zoufale málo
Jo,pravda,ja bral GH pred FL.. Samozrejme,ze auto stare cca 6 a mene let,nebude za 200...za GH wagon po FL začíná na Tipcarsu na 269 000 Kč......
Auto je v Pze Štěrboholích a já jsem ze Žatce.osobně bych se AAA a ESA pokoušel vyhnout, ale třeba najdeš dobrý kus i tam. Auto vypadá na fotkách pěkně, nemá moc velkou výbavu (BOSE ani Webasto) a přijde mi dost osezelá sedačka spolujezdce na udávané km, ale to může být subjektivní pocit nebo blbá fotka. Odkud jsi / kde to auto stojí ?
Docela se mi líbí tahle http://www.autoesa.cz/mazda/6/kombi/benzin/c-721117346.html
Je to teda auto ESA, ale nemusela by být špatná.
Ale prd se vyznám, kdyby se tu našla nějaká dobrá věci znalá duše, která by to se mnou omrkla, byl bych vděčný.
co má Webasto společnýho s benzínem/naftou....? Webasto je nezávislý topení, jehož primární funkce je přijít do vyhřátýho autaWebasto, ostatně u benzínu nemá až tak smysl.
Volal jsem tam a hned mě lanařil, že ho může den podržet.