Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
- to nemluvím o tom, že auto nemá zimáky a za měsíc se má přezouvat, zimaky v 17" stojí relativně dost
A to je problém Liborovi napsat, ať dotlačí čerstvou servisku?Dívám se že v Chrudimi má pan Vašák další auto v pěkné tmavě modré metalíze 35J Stormy Mica.
https://auto.bazos.cz/inzerat/95148730/MAZDA-6-25i-16v-DYNAMIC-XENONY-rv2008-naj127716km.php
Při vložení VIN do EPC jsem však zjistil, že má mít Bílou perleť 34K Crystal Pearl Mica. Další zajímavost je ta, že auto bylo údajně vyrobeno 4.11.2008 ... ovšem v inzerci je uvedena první registrace 9/2008 .... na pohled pěkný auto, dokonce i ve výbavě co hledám ale tento kousek ve mě nevzbuzje důvěru
ahoj a dik tiez si myslim a co na nu povies ? aj cenove?Dvoulitr 2010 by už měl být po faceliftu, takže se přikláním spíš k tomu roku výroby 2008.
uz sa stalo okrem toho roku vyroby je vsetko ok r.v.je 2008 a uvedenie do provozu je 1/2010 trocha ma zarazilo dost spinavy motor a aj som volal do bazaru a tiez mi potvrdili ten rok vyroby mozno to bol predvadzaci voz a cena je fakt dobra len ak nezozeniem nejakeho mechanika tak neviem ci to bratJestli znáš VIN tak bych si auto nechal určite proklepnout v autorizovaném Mazda servisu. Jinak cena je na benzín velmi slušná.
taketo nieco som potreboval pocut alebo citat uvidim zajtra sa chystam potom sa ozvem ako som dopadol popripade pridam nejake foto ak sa podari zatim dikPokud všechno sedí, auto bylo servisované a bude se ti líbit na živo tak bych se toho nebál.
Beru to z japancars.ru, zatím vždy všechny udaje seděly, který jsem tam ověřoval. Pokud máš volně dostupnej důvěryhodnější zdroj, budu jedině rádNevím odkud máš tyhle informace,mně to vyhodilo vyrobeno 31.1.2008 a barva 35J