• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

To vypadá teda hůř jak moje 20 let stará almera a ta výraz ochrana karoserie nemá ve slovníku :confused:

Kdyz jsem hledal moji sestku tak narazit na liftback a 2.5 v cesku, tak to by byl velkej zazrak kdyby se nasla
Jinak k tem cenam, ja kupoval z rakouska za 210t kc s 112t km a k tomu litaky na leto i zimu s gumama na 1-2 sezony, proto jsem prve psal ohledne cen tu a v zahranici, ze mi prislo 210t kc za ten kombik celkem dost

Vytrháváš to z kontextu, pak to zní divně ;)
Jak jsem psal výše, když sečtu přibližnou cenu oprav + nutnou údržbu do které spadají i pneumatiky vzhledem k tomu že zbývá měsíc do zimního obutí, tak to auto za uvedenou resp pevnou cenu , alespoň pro mě, nemá smysl. ;)

Nic nevytrhávám z kontextu, jenom jsem chtěl naznačit, že kola nejsou automatika. Pokud je to mimo tvou cenovou relaci, tak je to pochopitelné. Ale přece je to ojeté auto. Ceně by měl odpovídat stav, ale v tomto případě poptávka dělá nabídku.

Dívám se že v Chrudimi má pan Vašák další auto v pěkné tmavě modré metalíze 35J Stormy Mica.
https://auto.bazos.cz/inzerat/95148730/MAZDA-6-25i-16v-DYNAMIC-XENONY-rv2008-naj127716km.php
Při vložení VIN do EPC jsem však zjistil, že má mít Bílou perleť 34K Crystal Pearl Mica. Další zajímavost je ta, že auto bylo údajně vyrobeno 4.11.2008 ... ovšem v inzerci je uvedena první registrace 9/2008 .... na pohled pěkný auto, dokonce i ve výbavě co hledám ale tento kousek ve mě nevzbuzje důvěru

Nevím odkud máš tyhle informace,mně to vyhodilo vyrobeno 31.1.2008 a barva 35J

Dívám se že v Chrudimi má pan Vašák další auto v pěkné tmavě modré metalíze 35J Stormy Mica.
https://auto.bazos.cz/inzerat/95148730/MAZDA-6-25i-16v-DYNAMIC-XENONY-rv2008-naj127716km.php
Při vložení VIN do EPC jsem však zjistil, že má mít Bílou perleť 34K Crystal Pearl Mica. Další zajímavost je ta, že auto bylo údajně vyrobeno 4.11.2008 ... ovšem v inzerci je uvedena první registrace 9/2008 .... na pohled pěkný auto, dokonce i ve výbavě co hledám ale tento kousek ve mě nevzbuzje důvěru
A to je problém Liborovi napsat, ať dotlačí čerstvou servisku?

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

ahoj mam zaujem o tuto mazdu len nemam mechanika ktory by somnou sa na nu isiel pozriet je to v prostejove vin mam zisteny ok akurat nesedi cislo rok vyroby udavany 2010 a cez vin rok vyroby 2008 dik za radu pripadne pomoc

Přílohy

• id11779081.pdf
    1 005,5 KB · Zobrazení: 36
Dvoulitr 2010 by už měl být po faceliftu, takže se přikláním spíš k tomu roku výroby 2008.

Podle jedné fotky to nedokážu posoudit... co se týká výbavy, tak je spíš nižší (chybí kožené sedačky, vyhřívání sedaček, park. senzory, RVM....) chtělo by to asi vidět na vlastní oči.

Výbava je TE+,tzn. má xenony,tempomat a jiné ,takže výbava spíše vyšší.V roce 2008 RVM nemělo žádné GH ani GT nebo GTA.Auto se mi líbí,je třeba ho obhlídnout

velmi dakujem za prispevky zajtra sa chystam len stale nemam mechanika skusim v priamo v prostejove v dakom servise ci by mi neurobili prehliadku ale cena je fakt dobra

Jestli znáš VIN tak bych si auto nechal určite proklepnout v autorizovaném Mazda servisu. Jinak cena je na benzín velmi slušná.

Jestli znáš VIN tak bych si auto nechal určite proklepnout v autorizovaném Mazda servisu. Jinak cena je na benzín velmi slušná.
uz sa stalo okrem toho roku vyroby je vsetko ok r.v.je 2008 a uvedenie do provozu je 1/2010 trocha ma zarazilo dost spinavy motor a aj som volal do bazaru a tiez mi potvrdili ten rok vyroby mozno to bol predvadzaci voz a cena je fakt dobra len ak nezozeniem nejakeho mechanika tak neviem ci to brat

Pokud všechno sedí, auto bylo servisované a bude se ti líbit na živo tak bych se toho nebál.
taketo nieco som potreboval pocut alebo citat uvidim zajtra sa chystam potom sa ozvem ako som dopadol popripade pridam nejake foto ak sa podari zatim dik

Nevím odkud máš tyhle informace,mně to vyhodilo vyrobeno 31.1.2008 a barva 35J
Beru to z japancars.ru, zatím vždy všechny udaje seděly, který jsem tam ověřoval. Pokud máš volně dostupnej důvěryhodnější zdroj, budu jedině rád ;)

Back