- 4 175
A to je problém Liborovi napsat, ať dotlačí čerstvou servisku?
Co přesně myslíš tou čerstvou serviskou?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A to je problém Liborovi napsat, ať dotlačí čerstvou servisku?
Používám stejný zdroj,ted jsem to zkoušel znova,je to tak,jak jsem psal,asi jsi špatně zkopíroval VIN.Jinak vezmi VIN,zajed nebo zatelefonuj do Mazdy,tam ti vyjedou elektronickou servisku,zjistí,zda vůz absolvoval svolávačky atd.Beru to z japancars.ru, zatím vždy všechny udaje seděly, který jsem tam ověřoval. Pokud máš volně dostupnej důvěryhodnější zdroj, budu jedině rád
Čerstvým výjezdem od autorizovaného servisu nebo prodejce.Co přesně myslíš tou čerstvou serviskou?
Obě dvě jsou krasavice, ale za ty peníze už skoro koupíš novější model, i když asi ne v takové výbavě.
https://www.autoscout24.cz/nabidky/...fdfbb9a-040f-4f7e-8665-605636c222bd?cldtidx=8
Měl jsem GH 2,5 a ted mám GJ,takže mohu srovnávat.GH má ted sestra a občas se s ní projedu.Pokud bych byl ve Vaší situaci,tak bych bral každopádně GJ.Je pohodlnější,plavnější,tišší.Benzínový Skyactiv je boží.Žádné dětské nemoci se nekonaly(nemluvím o dieselech),snad jen třmeny na zadních brzdách a ty mi letos zdarma vyměnili za nové.Můj názor je,že benzínové GH jsou nyní moc předražené.A je jen otázkou času,kdy dojde k strmému pádu.Přece je to nyní auto staré 6-10 let.Ale je to velmi kvalitní vůz.A GJ není v ničem horší,ba naopak.Ale GJ Skyactiv je modernější,většinou má navigaci,lepší handsfree,nebere olej,neřeší sedadla a řízení a antikorozka je zase o kousek lepší.(ale i GH je na tom dobře).Kotouče jednou vyměníte za nějaké kvalitní a máte klid.Za podobnou cenu prostě dostanete více muziky
Tak co, bol si ju pozriet? Ako si dopadol?ahoj mam zaujem o tuto mazdu len nemam mechanika ktory by somnou sa na nu isiel pozriet je to v prostejove vin mam zisteny ok akurat nesedi cislo rok vyroby udavany 2010 a cez vin rok vyroby 2008 dik za radu pripadne pomoc
ahoj tak ano bol cena zodpoveda aj kvalite jedine co bolo plus motor isiel pekne ticho inak interier strasne spatny bolo vidno ze sa o to auto majitel vobec nestaral a tomu zodpovedal aj pohlad na motor a bolo tam hodne skrabancou cakal som lepsie takze nic posielam nieco ine a celkom slusneTak co, bol si ju pozriet? Ako si dopadol?
Velmi pěkné GJ za dobrou cenu mají v Autopalkovicích.Prošmejdil jsem ji,jediný problém je HID sada.Jinak vše OK. http://www.autopalkovice.cz/nabidka-vozidel/detail/153-mazda-6-2-0i-sdn-novy-model-2013.html