Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já mám s 2,5 najeto jen 7500km a na kratrší trasy do 15km počítej se spotřebou cca 8,5 s lehkou nohou (když bude 1/3 ve městě). U nás je "hlavní problém", že s tím jezdí i moje žena a ta neumí moc využívat tempomat . To pak spotřeba poskočí nahoru. Zatím nejdelší trasu jsem s tím jel cca 500km v jeden den, po okreskách přes Beskydy a to si vzala 7,5l/100. Jinak palubák na ty naše pojížďky podměřuje cca 0,3l.
No nevím zda ti kamarád nekecá nebo neumí poznávat číslice ... ale za 7 až 8 s Mazdu 6 GH 2.2 nafta nejde jezdit !! To by musel jezdit nějaké šílené závody nebo jako trojnásobný čuník já jí mám a jezdí žena za 6.2 po městě a jak jsem jezdil já před tím i po dálnici rychleji, tak nikdy nebylo více jak 6.5 !! Prostě přes 7 to není normálně možný. Nemá kamarád náhodu benzín
Kde to najdu? díkyJo diky uz jsem to dohledal. Ale tech 15minut co mi to trvalo jsem se malem vybulil
Se loudáš Podívej Taková spotřeba je pro mě ve hvězdáchJá mám s 2,5 najeto jen 7500km a na kratrší trasy do 15km počítej se spotřebou cca 8,5 s lehkou nohou (když bude 1/3 ve městě). U nás je "hlavní problém", že s tím jezdí i moje žena a ta neumí moc využívat tempomat . To pak spotřeba poskočí nahoru. Zatím nejdelší trasu jsem s tím jel cca 500km v jeden den, po okreskách přes Beskydy a to si vzala 7,5l/100. Jinak palubák na ty naše pojížďky podměřuje cca 0,3l.
ahoj mazda klan tak vcera som sa stal majitelom mazdy 6 fotografie pridam pozdejsie prve dojmy vyborne ale musim sa priznat mam trocha vecssiu hlavu s ovladacich prvkou v interieri doteraz som vlastnil auto s jednoduchym ovladnim a preto uvitam ked nieco nebudem vediet o pomoc a rady mam stiahnuty manual v cestine ale nie je to uplne jednoduche co mi momentalne robi problem neviem dostat aby mi ukazovalo spotrebu inak som velmi spokojny
dik pochopil :finger:Na
Na leve strane volantu mackej pravou sipku az na tom displeji budes uplne vpravo( mozna tam mas cas) a jak tam budes tak tim prostrednim davej nahoru nebo dolu(vse na leve strane volantu) , bude ti tam preskakovat cas, prumerna spotreba, momentalni atd.
Snad si to nejak pochopil
nene má fakt naftu jel jsem s tím a fakt tam měl 7.5 průměr.. Myslím, že si na sebe spíš zvykají teprve.. Nebo s tím jezdí rychle Ale tak já stejně naftu nechci... Teď o víkendu se konečně svetu s tou 2.5. Jedu kvůli tomu do auto esa udajně jí tam mají tak jsem zvědav
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zatím nijak :-/ Samozřejmě že tam mazdu s 2.5 neměli. Chtěli mi dovezt toho dvoulitra ale to já nechci.. Takže mám vyhlídnuté dvě v Chrudimy. Pán to tahá z německa. Takže pojedu tam jen ještě nevím kdy přesně... Jsou obě prakticky stejné jen ta jedna má celokožené elektrické sedačky a do toho se mi moc jít nechce. Mám celokůži teď a v létě je to docela na ho... Polokožené jsou lepší A nevím jak ta elektrika pak se tam něco pokazí a já si ani nenastavím sedačku (nebo budou stát majlant opravy..) Samozřejmě je to ta hezčí vínová co bych bral víc, ale tohle mě odrazuje..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na tu fialovou v celokůži jsem se byl dívat a výsledek máš tady:
https://www.mazdaklan.cz/threads/nakup-ojete-mazdy-6.104/page-59#post-53996
Ta modrá co dotáhl o týden později vypadá na fotkách na první pohled líp ale znovu se mi do chrudimi naslepo jet nechce a po 2 silných neúspěchách s prohlídkou Mazd se mnou už nechce jezdit ani můj mechanik , tak dej kdyžtak vědět jak vypadá ta modrá hlavně zespoda. Pak je u Chrudimi ještě dvě:
https://www.sbazar.cz/chlibaa/detail/52581577-mazda-6-25i-dynamic-170ps-bi-xenony-bose-polokuze
a
https://www.tipcars.com/mazda-6/kombi/benzin/mazda-6-2-5i-dynamique-bi-xenon-125kw-22148959.html