• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 6

Za mě je pro rodinu super volba ten S-Max. Též máme jeden kousek doma, 5 místný (7 mistnou verzi jsme nepotřebovali a uložené sedačky žerou kufr). Dobré je, že i když jsou vzadu po krajích 2 moderní dětské sedačky (tedy buclaté), tak se mezi ně pořád vejde dospělý pasažér, navíc jsou samostatně posuvné. Máme MK2, MK1 je uvnitř možná ještě větší (kufr určitě). Nejhorší však je, ze s jídlem roste chuť a už bych bych si co do vnitřního prostoru uměl představit i Multivan :D
Diky za RE: Multivan se samo kamosovi libil hned, ale pri pohledu na cenu zanovnich kusu ho to hnedle preslo. Tim padem padla i takhle cela naprosto idealni kategoriie rodinnych uzitnych vozidel

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Prijde mi, ze ma strikany zadni naraznik.

10 let stare nafta se 107tkm se mi moc nezda, ale mozne to je.

A tech Mazdich naft se resily ruzne veci na agregatu, procti forum.

Pises, ze neni penez nazbyt, ale podle me bude potreba si nechat tak 50 na pripadny servis.
S tim zadnim naraznikem souhlas.. nesedi .. kdyz ho porovnam s predkem.. Obcas ty plasty a karoserie hazi jine odstiny diky svetlu, ale tady je jasne.

Coz automaticky neznamena.. nebrat.

Proveril bych radne VINko a zavolal jim s dotazem.. Co se na zadku odehralo.. Kdyz je zadni naraznik prelakovan v cele plose. A udivis dle jejich odpovedi

Proveril bych radne VINko a zavolal jim s dotazem.. Co se na zadku odehralo.. Kdyz je zadni naraznik prelakovan v cele plose. A udivis dle jejich odpovedi
Hlavně s naftou najezdit 10tis. km za rok.. no nevím nevím v jakém stavu bude celkově po technické stránce. Jinak je dvoulitr RF poslední (a zároveň nejvychytanější) naftový motor ze staré školy ;)

Je v Ostravě,prohlížel jsem si ji,překvapila mne ta bílá kůže,ale výbava nic moc,ani xenony,vyhřívaná sesla,nejslabší motor.Auto vypadá vzhledově velice dobře,minimum silničních lišajů.Motor nevím.Když jim napíšeš kontaktní údaje,tak ti pošlou VIN a na tomhle základě můžeš stavět.

Tak jsem byl se podívat na ty Mazdy v Chrudimi,tam je to tragédie,orezle ze spodu,naraznik znovu nastříkán jen půlka a lakyrnik to vzal i ze senzorama.vypada to hrozně.V tech Bylanech lepší.dve by se daly vzít.ta 1.8 má spodek nejhorší.ta 2.5 má orezly kotouce a zatreny stribrenkou,a pakny natreny na černo aby to vypadalo.jina zas strikle vyfuky a jedna rezavi kapota,od kaminku.a s těma serviska to mají nejak divné.treba na začátku a pak až na konci a ne u Mazdy servis.kdyz jsem ji chtěl vidět tak mě řekly že to nemají vytiskle,kdyby je měli tak to tam dají.muj nazor a ne takový mlžení.tož asi ve zkratce

Opravdu krásné auto,ale kdyby mělo aspoň xenony!

Opravdu krásné auto,ale kdyby mělo aspoň xenony!
Xenony.. Jednoduse nahradis ledkou.. Za par tisic a sviti i lepe, kdyz se to umi. Jen ta cena.. Je opravdu nasazena vysoko..nikoliv vsak nadsazena.. Pokud auto vypada tak dobre, jak se z fotek zda..

Ja jsem u nej bral pred rokem sve GH GTA, taky nebylo zrovna nejlevnejsi, ale vypadalo ve skutecnosti stejne perfektne jako na fotkach. Podvozek temer bez rzi, kosmetika minimalni, interier to same. Takze ja rozhodne pridanych penez za stav auta nelituji, nebot stejne parametrove GH se tehdy dalo poridit i o 40tis levneji, ovsem tomu odpovidal i stav. Je to jen tip, ale ja mam zkusenost, ze to co je na jeho fotkach, je stejne pekne i ve skutecnosti. Bral od neho tusim i dalsi klubak odsud 2.5i.

Je v Ostravě,prohlížel jsem si ji,překvapila mne ta bílá kůže,ale výbava nic moc,ani xenony,vyhřívaná sesla,nejslabší motor.Auto vypadá vzhledově velice dobře,minimum silničních lišajů.Motor nevím.Když jim napíšeš kontaktní údaje,tak ti pošlou VIN a na tomhle základě můžeš stavět.
díky moc za info.

Mě odrazuje to, že to není kombi a 2.5

...i v aaa se da koupit slusne auto. Sice to neni bezna vec, ale da se...

Back