Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
fakt skoda ze je to tak z ruky...chtel sem si to sam osetrit,ale porad nemuzu najit cas,misto a odvahu...a ta 13ti leta sestka to uz fakt potrebuje.
Já to měl cca. 400 km tam a 400 km zpět. Ale určitě to stálo za to. Teď už budu mít klidnější spaní .
Já to měl cca. 400 km tam a 400 km zpět. Ale určitě to stálo za to. Teď už budu mít klidnější spaní .
Podle mě rozumná cena,dva roky bych určitě nečekal.Určitě bych nechal vystříkat dutiny,dveře,kapotu a pátý dveře.Ako to vidíte s nástrekom od výrobcu? V servise tvrdia, že to v pohode vydrží aj 2 roky. Že to je nejaký vosk a keby som chcel nástrek podvozku, tak to musia najskôr odstrániť a potom nastriekať. Cena cez telefón 200-250€.
Nahoře vidíš fotky, jak na tom nástřik je, teda spíš neníAko to vidíte s nástrekom od výrobcu? V servise tvrdia, že to v pohode vydrží aj 2 roky. Že to je nejaký vosk a keby som chcel nástrek podvozku, tak to musia najskôr odstrániť a potom nastriekať. Cena cez telefón 200-250€.
Ked som bol posledne 11/2016 v servise so svojou mazdou , s prekvapenim som zistil ze CX5 vystavena na salone ma cely spodok,Nahoře vidíš fotky, jak na tom nástřik je, teda spíš není