Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Po přihlášení (email,heslo) na Toolbox nabídne aktualizaci.Po stisknutí aktualizovat, vyskočí nabídka zálohovat či né..až pak se spustí samotná aktualizace.Takhle to funguje u mě.Ako zistim, kde sa ukladaju zalohy? Nikde som v Mazda Toolboxe nenasiel moznost tohto nastavenia.
Tak tohle vyzkoušené popravdě nemám.Mám zálohu na celou navi. tím, že jsem ji jednoduše zkopíroval na jinou SD kartu.Ano, tak to funguje. Ale stale neviem, kde sa ukladaju zalohy.
Právě včera jsem aktualizoval s tím, že na 8GB kartě mi Toolbox hlásil.." Nedostatek prostoru na SD kartě"..Poslední aktualizaci v prosinci 2016 proběla bez problémů. Jednoduše jsem ji zkopíroval na 16GB kartu na které aktualizace proběhla v pohodě. Taky navi zakoupené z ebay bez problémů..i pokud máš origo jednoduše ji zkopíruj.Po vložení zkopírované karty do PC a Mazda Toolbox načte tvůj VIN auta.. vše probíhá standartně.Vše fungujeProsím tě, to jsi jen origo kartu zkopíroval na jinou kartu ? A zkoušel jsi už tu zálohu v autě a aktualizaci té zálohy jsi zkoušel ? Dík.
Dej vědět jestli se vše zdařilo.