• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Navigace CX-5

Pisal som na Mazdu a vraj bude update v auguste a druhy este do konca roku. Tak snad...

To je sila to ju dajú akože kedy ked sa vrátia ľudia z dovoleniek co bludili koli starým mapám?

Zas tak tragické to není, horší jsou zácpy a rozkopané dálnice :)

Zdravím dámy a páni
Som tu nový a mazdičku CX5 vlastním pár dní.Chcel by som sa opýtať ohľadom navigácie :Ak nemám určený cieľ a idem s autom po ceste ktorú poznám , tak mi navigácia v hornom riadku zobrazuje názvy bočných ulíc ale nie tej po ktorej práve idem.
Dá sa toto nejak zmeniť aby mi zobrazovalo názov ulice po ktorej idem a nie iné názvy ? Príp. je to vlastnosť navigácie a robí to aj Vám ostatným ?

Me to dela stejne, postupne ukazuje nadchazejici bocni ulice a kdyz chvilku zadna neni, tak jmeno te, po ktere jedu. V nastaveni jsem to nehledal, moc mi to nevadi, ale spis pochybuju, ze by to tam bylo.

Ahoj, jaká navigace se používá u Mazdy ? Dřív to byl TomTom a teď ?

Tak to je paráda. Měl jsem iGO v několika zařízeních a pro mě je to nej navigační soft.

No zas tak do vzduchu neskákej :D Aktualizace maximálně 2x do roka (teda aspoň u mě - mazda mě nemá ráda), občas trochu naviguje mimo mísu a minulej týden mě posala v Praze do zdi :banghead:. Kdyby v tom bylo něco jako Waze,tak bych říkal juchůů, ale takhle je to průměr.

Aktualizace bude asi problém všech vestavěnejch navigací ne ?

Mimochodem na Mazda Toolbox je nový balíček aktualizací 7 měsíc 2017..tak kdo chce, sosejte :)

Ako zistim, kde sa ukladaju zalohy? Nikde som v Mazda Toolboxe nenasiel moznost tohto nastavenia.

Ako zistim, kde sa ukladaju zalohy? Nikde som v Mazda Toolboxe nenasiel moznost tohto nastavenia.
Po přihlášení (email,heslo) na Toolbox nabídne aktualizaci.Po stisknutí aktualizovat, vyskočí nabídka zálohovat či né..až pak se spustí samotná aktualizace.Takhle to funguje u mě.

Ano, tak to funguje. Ale stale neviem, kde sa ukladaju zalohy.
Tak tohle vyzkoušené popravdě nemám.Mám zálohu na celou navi. tím, že jsem ji jednoduše zkopíroval na jinou SD kartu.

Prosím tě, to jsi jen origo kartu zkopíroval na jinou kartu ? A zkoušel jsi už tu zálohu v autě a aktualizaci té zálohy jsi zkoušel ? Dík.

Prosím tě, to jsi jen origo kartu zkopíroval na jinou kartu ? A zkoušel jsi už tu zálohu v autě a aktualizaci té zálohy jsi zkoušel ? Dík.
Právě včera jsem aktualizoval s tím, že na 8GB kartě mi Toolbox hlásil.." Nedostatek prostoru na SD kartě"..Poslední aktualizaci v prosinci 2016 proběla bez problémů. Jednoduše jsem ji zkopíroval na 16GB kartu na které aktualizace proběhla v pohodě. Taky navi zakoupené z ebay bez problémů..i pokud máš origo jednoduše ji zkopíruj.Po vložení zkopírované karty do PC a Mazda Toolbox načte tvůj VIN auta.. vše probíhá standartně.Vše funguje;)

Back