Nevyhazuj, schovej, může se hodit např. do foťáku.Tak proc to davaji na 8 gb blbouni ! To muzu vyhodit !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nevyhazuj, schovej, může se hodit např. do foťáku.Tak proc to davaji na 8 gb blbouni ! To muzu vyhodit !
Uz mi ji nechce ani pc najit !Nevyhazuj, schovej, může se hodit např. do foťáku.
Tak to mě nenapadlo že to muže jít i takhle..a já zbytečně kupoval novou..větší kartuZobrazit přílohu 12946
Rikam ji ! Hodim te do hajz.... wc !! A ona ? Ne to ne ! A uz maka
Jen jsem udelal novou instalaci na disk vetsi kapacity na puvodnim bylo pouze 3,5 gb coz je malo ! Instalace se uklada na disk a pote na sd kartu !Tak to mě nenapadlo že to muže jít i takhle..a já zbytečně kupoval novou..větší kartu
Hlavně že to už fičí
Ja 8 gb ale dala to !Ja uz mam z vyroby 16 GB
Nebo CX3 jasan jen vlozis ! Sama se chytne vcetne vin tvoji kary ! Auto nesmi byt nastartovane az po vlozeni !Zdravím. Možná se ptám hloupě. Ale chci taky koupit navigaci na ebay. Takže jen vložím sd kartu do slotu cx5 a je to? Dík
Můžeš si ji přehrát na vyšší . Osobně vyzkoušené, jen to nesmí být šit kartaJa 8 gb ale dala to !
5 998 KčZdravím. Možná se ptám hloupě. Ale chci taky koupit navigaci na ebay. Takže jen vložím sd kartu do slotu cx5 a je to? Dík
Také jsem řešil ten samej problém, až vyměněná nějaká "jednotka" to vyřešila na dobro k mé spokojenosti.Ano, ano. Pokud jsi byl zvyklý na jinou inteligentně provedenou navigaci (jako já), budeš zřejmě z navigace v Mazdě zklamaný až zhnusený (jako já). A což teprve, když cca každou desátou jízdu je navigace dezorientovaná a několik minut hledá satelity (na různých místech, není to jen například z domova).
Kartu po zakoupení jsem cca 1 měsíc vozil v autě.Pak jsem ji strčil do počitače v programu MAZDA jestli je nějaká aktualizace. Po spuštění se objevil VIN kod a doba expirace a v tu dobu ale nebyla k dispozici žádná aktualizace.Aktualizoval jsem před týdnem.Já žádnou zkušenost s registrací nemám, ale viz.příspěvek od jubrun.