99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
Aut bez zrcátek je plná dálnice a všichni jedou sto třicítkou v levým pruhu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V pátek, sobotu to nešlo a v neděli ráno najednou zrcátko sklápí/vyklápí do krajních poloh. Mechanika je ovšem víc slyšet a zrcátko se sklápí oproti tomu druhému o něco pomaleji. Zítra stejně zajedu do Mazdy, když už jsem objednaný a budu doufat, že mi to vymění... Defacto jsem s tím v sobotu (krom pár pokusů) nic nedělal, jen jsem absolvoval delší cestu po dálnici ve větších rychlostech > tak jestli se tam něco "vysušilo" nebo už fakt nevímrozchodil jsem to
Ochotni byli taky navic nikdo mi zatim nic nezamitl, takze si pockam na vyjadreni CarGarantie. Mam u sebe brozuru rozsahu prodlouzene zaruky - viz priloha. Je tam toho hafo vcetne elektroniky, vyslovene zpetna zrcatka ovsem nezminuje. Jde o to zda se na tom budou tocit.. zatim jsem v kliduNo podle mě s tebou celkem vyje....
Za mě jsou vždy ochotní a o tom mechanismu mi u nich bylo řečeno že se mění při záruce když začne zlobit a nechápu proč by nešlo měnit v prodloužené záruce.
Odpověď na můj dotaz, zda se na to nevztahuje další 2 roční záruka na díl mechaniky (oba moduly byly měněné v 01/2020), tak prý nic takového....
mám stejný názor, ale chápu, že se tam nedá vypsat vše. minimálně by se to dalo zařadit do skupiny "centrální zamykání" u které jsou zrcátka aktivní. no nechám se překvapit. pokud to zamítnou, tak to budu řešit s vedoucím servisu CS, případně s CarGarantie osobněmechanismus zrcátka patří do poslední skupiny IMO...
velice o tom pochybujiŽe by to bylo tak jednoduché?
Tak to nevím, rozsah záruky je popsán pouze v brožuře, kterou jsem výše přiložil. Jestli je nějaká nová/jiná a od kdy, to netuším.Doofer: To už je ta tzv. nová záruka za 18k, která má být srovnatelná s tovární zárukou?
Tak to nevím, rozsah záruky je popsán pouze v brožuře, kterou jsem výše přiložil. Jestli je nějaká nová/jiná a od kdy, to netuším.