Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak u mne to vycházelo podobně, záruka mi končila příští měsíc. Blblo jen jedno zrcátko a v autorizáku mi řekli, že opraví obě. Těch oprav mechanismů zrcátek bylo Mazdou vytvořeno více, ale někdo tu psal, že tahle z roku 2020 už opravdu funguje.Tak to máš dobrý, já mám 2020 a začlo to blbnout tak po třech letech akorát na hraně záruky, do servisu jsme s tím nejel bral jsem to že to rozeberu na dílně a rozchodím bez toho aby Mazda někde stála. Nakonec jsem se k tomu dostral až skoro po roce a zjistil, že ikdyž to rozhýbu tak to vydrží tak měsíc a pak návrat do puvodního stavu. Tak ted řeším možnosti jak z toho ven.
jj všiml jsem si, no uvidím, asi to risknu ale vezmu ten nový, kvůli 12 dolarum navíc nebudu riskovat a kdyby to fungovalo vyměním postupně oba. Vyzkůšame jestli soudruzi z Činy vyzrajou na Japonce, teda pokud mi v Mazdě neřeknou že je maji za nějakou podobnou cenu i u nás. Ovšem s ohledem na cenu ND to nepředpokládám.Bacha na popisek. Vypada to ze to neni novy dil. Viz slovicko "used".
Jak se sundává kryt ze zpětného zrcátka ? Děkuji, Řezníček LiborDobrý den mě pomohlo sundat kryt a prostříkat wédéčkem v kloubu co se otáčí.Od té doby klid.