Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
U řidiče se sklápí vždy pomaleji, to není vada, to je vlastnost. Ten kdo myje tlakově a nemá ten nový mechanismus, tak vždy bude mít poruchu na 99% .... ono to sklápí, ale sekne se to třeba v půlce nebo 1/4 a tak. Jo a mi po výměně jednoho taky v něm lupe
Ahoj, mohu poprosit co bylo třeba pro to aby sklápění fungovalo? Prý nějaké ozubené kolečko, ale nevím jaké a kolik má zubů... Děkuji za radu.Obě zrcátka už měněný mechanismus 2x!
Měnili mi to v servise v rámci záruky na GJ. Mění se celý mechanismus sklápění zrcátka. Udělali update, který by měl být odolnější, ale není. Už mi měnili mechanismus sklápění levého zpětného zrcátka na GL .Ahoj, mohu poprosit co bylo třeba pro to aby sklápění fungovalo? Prý nějaké ozubené kolečko, ale nevím jaké a kolik má zubů... Děkuji za radu.
Už i na GL? Takže teorie se zamrznutím mechanismu není pravdivá, když jsi kupoval GL v květnu...Měnili mi to v servise v rámci záruky na GJ. Mění se celý mechanismus sklápění zrcátka. Udělali update, který by měl být odolnější, ale není. Už mi měnili mechanismus sklápění levého zpětného zrcátka na GL .
Nemám auto v záruce a nechce se mi v mazde vyhazovat několik tisíc za opravy... Právě jsem našel že na druhou generaci sestek se prodává ozubené kolečko (Aliexpres) , které se vždy v zrcátkach polame a tím pádem nejde ... Ale pořád nevím jaké je v té 3generaci to ozubení...Už i na GL? Takže teorie se zamrznutím mechanismu není pravdivá, když jsi kupoval GL v květnu...
Nové zrsátko vychází kus na 5500 Kč s montáží. Takže dokud to funguje, tak to nechám tak jak to je. Zima ukáže, jak moc to bude blbnout. Osobně si myslím, že tam vniká voda.Neboj, ono ti zase přestane fungovat .... když už se jednou seklo, tak už je to v mechanizmu poškozené nebo se tam dostala voda + nečistoty.
Myslíš, že odtud vyměním prasklé kolečko co sklapi zrcátko?Nevím jestli to pomůže ......
Tak jsem včera úspěšně opravil nefunkční sklápění zrcátka... Rozebral jsem a viděl jsem ozubené kolečko na maderu... Koupil jsem na Aliexpres kolečko za 300kc a s trochou nervů to vyměnilUž i na GL? Takže teorie se zamrznutím mechanismu není pravdivá, když jsi kupoval GL v květnu...
Nějaký návod pro ostatní by nebyl?Tak jsem včera úspěšně opravil nefunkční sklápění zrcátka... Rozebral jsem a viděl jsem ozubené kolečko na maderu... Koupil jsem na Aliexpres kolečko za 300kc a s trochou nervů to vyměnil
Fotit jsem nefotil, nebyl jsem si totiž sám jistý jak to vše dopadne, vlastně jsem začal demontáži jako na tomto videuNějaký návod pro ostatní by nebyl?
Seká se to, protože ozubené kolečko je vyrobené z China materiáluNové zrsátko vychází kus na 5500 Kč s montáží. Takže dokud to funguje, tak to nechám tak jak to je. Zima ukáže, jak moc to bude blbnout. Osobně si myslím, že tam vniká voda.
Nevíte někdo, jak rozdělat a zkontrolovat nedestruktivní metodou? Je nějaký servisní návod od Mazdy?