Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano, já vím napsal jsem špatně, a ta signalka se musí koupit nová nebo jde předělat na nové sklo? Nikde jsem totiž neviděl na prodej sklo se signalkou... Pouze tam je jakoby výřez pro ni... DekujiNo ale snímač (čidlo) hlídání mrtvého úhlu není v tom zrcátku, v něm je jenom signalizace, tedy signálka.
Jde to i tahle vyměnitTak to nevyměníš ale někde jsem viděl video kde to bylo ukázané a myslel jsem si že jeho tady ,spletl jsem si video ,ale už to nemůžu najít...
Díky za ten popis a odkaz na kolečko. Co se stalo, že ti prasklo zrcátko?Ahojte, měl bych dotaz, prasklo mi sklo zpětneho zrcátka a mám snímač mrtvého úhlu, stačí koupit sklíčko a na to nové předělat to čidlo a nebo musím koupit sklíčko se snímačem díky za rady.
Bylo už na okraji prasklé a když jsem měnil kolečko tak při demontáži jsem tomu pomohl ještě víc...Díky za ten popis a odkaz na kolečko. Co se stalo, že ti prasklo zrcátko?
Velké procento z nás myje Wapkou proto, aby ochránilo ne zrovna kvalitní vodou ředitelný ekologický lak, který je měkký od odírání kartáčemi automyček. Je otázkou zda do mechanismu sklápění zrcátek zateče voda zrovna při mytí Wapkou, když je zrcátko sklopené, nebo neodklopené. Bývalá verze GJ mi sklápěla zrcátka automaticky. U GL je mohu ponechat odklopená. Začal jsem po poslední výměně L zrcátka nechávat zrcátka při mytí Wapkou odklopená. Uvidíme, co přinese čas. Pokud by to pomohlo, stačilo by u GJ ponechat při mytí čip uvnitř vozu, aby nedošlo k jeho uzavření a sklopení zpětných zrcátek.Jazdim v podstate iba po dialnici, sem tam aj prsi. Problem so zrkadlami som mal vylucne po umyvani wapkou zo strany zrkadiel.