Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, pěkný den všem. Po zhruba půl roce používání přístroje bych se rád podělil o zkušenosti. Z mého pohledu funguje vše dle představ, oceňuji zejména vyladěnost a svižnost prostředí a také kvalitní display (QLED varianta), čitelnost je velmi dobrá i během letních slunečných dnů. Instalace byla poměrně jednoduchá, nicméně potrápilo mě bzučení do repro. V jednu chvíli jsem už chtěl přístroj vrátit, nicméně díky perfektní komunikaci s lidmi od Sinosmartu jsem/jsme problém zdárně eliminovali. Došlo totiž k tomu, že při propojení hlavního socketu byl tlustý černý krajní drát/pin (zemnění) vytlačen a nedostatečně se propojil s protikusem. Objevení teda trvalo poměrně dlouho, ale nakonec jsem si toho naštěstí všimnul; pin jsem narovnal a zajistil proti vytlačení a následně došlo ke správnému propojení v socketu. Od té doby jenom spokojenost. Přístroj tedy mohu jen doporučit. Přeji pěkný zbytek léta a ať se daří, B.Perfekt, děkuji za odpověď! Experimentovat jsem nechtěl a myslím, že i výsledná cena po všech slevách (bez případné daně/cla), ovšem vč. zadní kamery a DAB+ příjimače za verzi 4/32GB, QLED - 6.340 Kč není vůbec špatná. Tak ještě jednou děkuji a přeji vše dobré!
Zobrazit přílohu 39014
Eonon R98 - pri FM rádiu sa na hornom displeji síce nezobrazí názov stanice, ale MHz áno.Sinosmart uvádí, že nejde po instalaci jejich rádia resetovat průměrná spotřeba a ještě cosi. V zásadě to chápu tak, že do toho stavového řádku se nedostaneš a taky teda nepůjde (asi) například ladit rádio. Volume by fungovat mělo.
On by to asi nejlépe zodpověděl nějaký majitel tohoto rádia.