• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Neoriginální rádio, reproduktory a zesilovač

Jakou máš variantu paměti a co vše jsi instaloval za aplikace?

variantu doporučovanou :-). 4GB RAM, z aplikací navíc snad jen Mapy.cz, VLC, poweramp (zkoušel jsem ty přehrávače na hudbu) a pak tuším jednu na parkování. Ale v podstatě by měly běžet a zabírat RAM jen ty Mapy.cz. Jako chápu, že něco na pozadí můžu zasírat RAM, ALE z 99% nejsem připojený na net a jen zrcadlím mobil. Takže mě moc nenapadá, jak by se mohly ty aplikace roztahovat a zabírat tu paměť postupně. Ale můžu samozřejmě zkusit ty co neužívám vyházet.

Zrcadlení telefonu dělá dost velký vytížení hlavně při startu kdy se vše synchronizuje. Proto jsem dal do radia sim na kredit, zapl jen synchronizaci Google účtu a jelo to pořád stejně dobře a stalo mě to cca 100ku měsíčně telefon se připojoval pouze jako handsfree

OK, dík za info. Ale myslím, že by to neměl být tento problém. Když dávám to zrcadlení, tak kvůli tomu, že pak pouštím Spotify a pak teda nejedu na rádiu. Prostě ráno sednu do auta, start, a musím třeba 2 minuty čekat, než naskočí frekvence.

Back