Nabster
výkonný člen KLANu
- 308
Já mám takhle doma sluchátka od Marshall, který mají strašně výborný a vyvážený zvuk, že od té doby, co je mám, tak mám problém s čímkoliv jiným.No dobrá, když ta konverzace pokrčuje zde, tak Ok Já jsem jablečný, tedy na hudbu Apple music, který má možnosti kvality a samozřejmě mám zapnuto na full, což je 24bit/192 kHz (v případě nestažené hudby to moc hezky sosá data ). Rádio má BT5, takže taky v pohodě. Jak říkám, hraje to pěkně, samozřejmě to nikdy nebude Kenwood apod., ale špatné to fakt není. Když mi bylo 20 a měl jsem ve svém Nissanu 240 zástavbu Alpine + Rockford, tak to byla samozřejmě úplně jiná liga, ale kdybych porovnával s posledním autem před Mazdou, když nemohu přímo s originální zástavbou Mazdy, tak tam byla hudba na podobné brdo (7 nebo 9 + 1 jestli si to dobře pamatuju od Beats) a jak hraje Mazda mi vyhovuje víc. Jediné co mi vadí, respektive to je čistě můj problém, že jsem si hrozně navyknul na zvukový projev toho, co mám doma za repro + i jako sluchátka a tomu se těžko něčím jiným blížím. Holt můj oblíbený Klipsch má fakt specifický zvuk, který mi strašně vyhovuje, ale mám to pak s čímkoliv jiným dost těžké