Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, platil jsi nějaké clo?Mě se libil Idoing kvůli dvěma 4G anténám a externí wifi anténě a samozřejmě launcher se skinem, kterej jsem jinde neviděl.
Bohužel při dotazu na oficiálního prodejce Idoing zda radio je určeno pro bose nebo non-bose se ukazalo, že paní nemá předepsanou odpověď na tuto otázku a absolutně netuší co po ní chcu. Když jsem se dotázal na launcher, tak se mě zeptala co to launcher je.
Takže jsem se ještě optal u Sinosmartu kde mě na vše pan odpověděl a ještě do zprávy nahazel promo kódy který mě snížily cenu radia ve finále o cca 6-7 stovek, pribalili plastový nářadí na demontáž interieru, zadní klasickou kameru a ještě OBD BT modul. Ve finále oproti Idoing byl rozdíl minimálně 2tis Kč. Takže mě přesvědčil Sinosmart
Ahoj , tak jsi mě nalomil , že ho objednám taky ). Co všechno ti zobrazuje OBD, tlaky pneu chyby , a nebo jen eventuelně kody závad, máš i přední kameru??A je tam
Zobrazit přílohu 29258 Zobrazit přílohu 29259
Co všechny zajímá nejvíc :
- ovládání na volantu funguje
- funguje i HF tlačítko na volantu !!
- funguje info displej
- hodiny JDOU nastavit pomocí aplikace v menu
- zvuk podstatně lepší než s origo rádiem (mám BOSE)
- indikace prvků ventilace a klimy
- rádio podporuje RDS
Odkaz na rádio Sinosmart 4G/64G LTE zde
Parkovací kameru s Birdview a LTE zprovozním o víkendu
Ahoj , tak jsi mě nalomil , že ho objednám taky ). Co všechno ti zobrazuje OBD, tlaky pneu chyby , a nebo jen eventuelně kody závad, máš i přední kameru??
A když to shrneš tak jsi snim spokojenej??
Mám dost vyvinutou slabou vůli, radio jsem objednal, k tomu přední a zadní kameru, OBD BT a ochrané sklo 9". Teď jsem plný dojmů jestli a kdy dorazí a jak bude fungovat )Tiež by ma to zaujímalo, vyzerá to dosť dobre.
No dvojitý tuner jako u originálu bych tam asi nečekal...a já poprosím o zkušenost s rádiem, myšleno příjmem FM. Co jsem četl většinu recenzí, tak za právě toto čínské rádia dost kritizovali.
Že bych neměl zobrazený název stanice by mě nevadilo, ale v místech kde se pohybuju moc dobrý příjem není a jsem rád, že chytnu aspoň pár stanic. Rádio poslouchám tak 3/4 času a nerad bych měl sice krásný display, přehrávání MP3 atd.a atd. ale šumění místo rádia.
Dík