Jj, to parkování na rovině problém není, před branou mám nově udělané stání a pintlich rovinu, ovšem nekryté, proto ta touha po topení. Za vypočtených 54t si asi někoho najmu, kdo mi to ráno omete a oškrabe...
To s tím Webastem mě pořád docela leží v hlavě - asi si nechám v Mazdě přeci jen přesně vypsat, co mi to tam za 54t. kalkulovali....CX-3 přeci vychází z M3, takže pokud jsi (před pár léty, to je jasné) dal za řešení do M3 23t., tak do CX-3 to snad nemůže stát více než dvojnásobek
...i když tady je možné všecko.
Přišla mi včera konečně "nabídka" od jednoho z autoriz. partnerů Webasta - a to je tedy taky mazec, ani nemám chuť to někomu takovému nakonec k realizaci dát. Já se vypisuju s přesnou specifikací vozu, vyplňuju na jejich stránkách možné i nemožné detaily o autě a přijde mi asi pět vět o tom, že řešení pro auta a karavany stojí od X do Y dle vnitřního prostoru vozu, ovladače od X do Y atd. Takže spočteno plusminus realizace v rozpětí 25-70t., to je fakt nabídka jak stehno. A poslední věta mě rozsekala - pokud chci nabídku přímo pro svůj vůz, nemám váhat a napsat jim