Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud budeš nabíjet baterku zmiňovanou nabíječkou z Lidlu, nebo nějakou podobnou, klidně nech baterku připojenou v autě.A mám odpájať batériu od auta? Ďakujem.
Já mám originál přes šest let a v poho. Přes zimu dobíjím cca 2x měsíčně, při velkých mrazech i každý týden. Odpojovat baterii při normálním nabíjení nemusíš. Jen kdyby se dělal oživení (recond, desulfataci), tak se odpojit musí.Tá nabíjačka z Lidla, čo ju posielal vladas75 je teda vhodná na naše batérie a postačujúca na také oživenie? Auto jazdí síce v podstate denne, ale viac menej len okolo komína. Parkuje v temperovanej garáži. Baterka už má cca. 4 roky (mám tam ešte originál), ale tak hádam ešte dačo vydrží. Takže plánujem ju preventívne dobiť tak 2 x krát do roka (jar/jeseň). A mám odpájať batériu od auta? Ďakujem.
Na autíčko, AGM je jen pro gelové baterie.Tak som nakoniec objednal CTEK MXS 5.0 new s teplotným čidlom. V aute mám originál baterku, takže pri dobíjaní/udržovaní baterky v kondícii mám použiť režim autíčko alebo AGM? Autíčko dobíja na 14,4 V, AGM na 14,7 V. Tipujem, že na AGM...
Recond použijem po odpojení baterky z auta max. 1 ročne na riadne dobitie.
Ďakujem.
je to rebel, on z toho má ještě radost . Tady každý dá cokoliv za deaktivaci tohoto ekopaskvilu a on se snad ještě radujetři minuty po startu už mi vypnul motor
Nemeral si ju? Pred a po?Vyndal jsem jí, odšpuntoval a nastavil Recond. Asi 2hodiny vařila na 6 fázi a vypadá, že jí to dost nabilo. Dneska jsem nechal aktivní i-stop a tři minuty po startu už mi vypnul motor. ?