Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Není na tom displeji nalepená ochranná fólie/sklo ? Jako bych jí na tý fotce viděl. Něco podobnýho jsem totiž lepil tátovi do CX5KFČau. Setkal jste se někdo s takto vypadajícím displayem? Rv je 2018 a takhle by to snad nemělo být dodrané. Vypadá to jako nějaká vrstva něčeho, ale nafolii to nevypadá.
Zobrazit přílohu 38853
No původně sem si to taky myslel a i to tak vypadá, ale zkusil sem ji v rohu trochu odrbat a vubec to nejde dolu. Tak si pravě uplně nejsem jistej. Jestli do toho nějak drbkat nebo jak to zkusit sundat.Není na tom displeji nalepená ochranná fólie/sklo ? Jako bych jí na tý fotce viděl.
Pokud to není fólie a nejde to vyčistit, tak to bude bohužel rozleptané nějakým superhyperultra čističem nebo oddělení vrstev v opravdu velkém měřítku, ale to by spíš postupovalo postupně.Čau. Setkal jste se někdo s takto vypadajícím displayem? Rv je 2018 a takhle by to snad nemělo být dodrané. Vypadá to jako nějaká vrstva něčeho, ale nafolii to nevypadá.
Zobrazit přílohu 38853
No při bližším zkoumání si čím dál víc myslím že to není folie. Vypadá to trochu jak lak. Ach joPokud to není fólie a nejde to vyčistit, tak to bude bohužel rozleptané nějakým superhyperultra čističem nebo oddělení vrstev v opravdu velkém měřítku, ale to by spíš postupovalo postupně.
Nějaké info třeba zde: https://www.mazdaklan.cz/threads/mazda-6-gj-gl-obecne.1271/page-99#post-108156
Takto z foto mi to trochu připomíná tohle poškození: https://www.mazdaklan.cz/threads/mazda-6-gj-gl-obecne.1271/page-99#post-108312
Měli jsme to samé. Vyleštil jsem to leštěnkou na lak a pak tam nalepil ochranné sklo z aliexprasu.Čau. Setkal jste se někdo s takto vypadajícím displayem? Rv je 2018 a takhle by to snad nemělo být dodrané. Vypadá to jako nějaká vrstva něčeho, ale nafolii to nevypadá.
Zobrazit přílohu 38853
Čau, jakou leštěnku si použil? Normálně na laky s abrazivem?Měli jsme to samé. Vyleštil jsem to leštěnkou na lak a pak tam nalepil ochranné sklo z aliexprasu.
Do servisu s tím, je na to SI R067/21 CX-5 (KF) – odloupávání povrchu centrálního displeje a samovolné posouvání mapy.
Myslíž že je to i tento případ? Že to servis vymění?Čau. Setkal jste se někdo s takto vypadajícím displayem? Rv je 2018 a takhle by to snad nemělo být dodrané. Vypadá to jako nějaká vrstva něčeho, ale nafolii to nevypadá.
Zobrazit přílohu 38853
Až dorazí můj nový plechový miláček, snad se na ten displej ani nikdy křivě nepodívám.Já jsem to zatím vždycky jen utřel prachovkou, když na to nematlám, tak to stačí a po tom co tady čtu, tak na to snad nikdy žádnou chemii raději nepoužiju...
Opravit se to nedá jen vyměnit za nový pokud to uzná servis. Já jsem setřel oleofobní vrstvu z displeje a nalepil ochranné sklo z Aliexpresu.Did I damage my infotainment screen?
Hi! So I’ve literally been looking all over for some solution to my problem. I have a 2018 CX - 5, Touring Trim. I had my car detailed on Sunday, and by Wednesday I noticed my screen looked foggy/cloudy. I wiped it off with a wipe that’s supposedly good for navigation systems and it did nothing...mazdas247.com