- 2 675
Ja jsem si rikal, ze to urcite bude spis jen muj problem, protoze bych jinak cekal, ze se tu o tom doctu .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nějak se nemůžu rozhoupat, jakou kameru koupit
Chtěl bych duální a líbí se mi tato http://www.kamery-do-auta.cz/cs/topcam-dual-mini-g/ ale píšou (nebo aspoň já to tak pochopil), že při zapojení zadní kamery má přední místo 60snímků/s jen 30snímků/s. Z čehož nejsem nadšený, protože mě jde o kvalitu nahrávání přední kamery primárně. Tu zadní beru jaksi doplňkově. Jasně, šlo by koupit jen přední a dozadu nějakou noname, ale nechci, aby to v autě vypadalo jak u Berouska
Máte někdo s touto kamerou a jejím rozlišením zkušenost?
Za druhé by som musel vyťahať celú kabeláž a až tak to poslať na reklamáciu. To je však strašný opruz. @Max6 potvrdí, inštaloval mi ju. Nájsť cestu a pretiahnuť v kombíku popod tapec kábel odzadu dopredu je ako rodiť ježka proti srsti.
Asi by stačilo poslat na reklamaci samotnou kameru.... Za druhé by som musel vyťahať celú kabeláž a až tak to poslať na reklamáciu. To je však strašný opruz....
Ja mám túto kameru a presne z tohoto obchodu. Kupoval som to skoro pred rokom. Mám ju umiestnenú za zrkadlom. Parkujem na sídlisku a na noc dávam dolu, no keď zabudnem, tak ma to nestresuje, je totiž pomerne malá, nenápadná a z vonku ju nie je skoro vidieť. Kvalita obrazu ok, 30FPS v duálnom zobrazení postačuje. Zatiaľ dve negatíva. Keď som nechal kameru v držiaku cez leto, tak lepidlo teplom povolilo a kamera sa odlepila. V balení je však dostatočné množstvo lepíkov, takže sa dá vymeniť. Závažnejšou vadou bol výpadok GPS senzora. Nepomohol ani reset a ani nastavenie do továrneho nastavenia. Nakoniec som to neriešil. Kameru využívam vyslovene ako black box na záznam deja pred a za autom. Za druhé by som musel vyťahať celú kabeláž a až tak to poslať na reklamáciu. To je však strašný opruz. @Max6 potvrdí, inštaloval mi ju. Nájsť cestu a pretiahnuť v kombíku popod tapec kábel odzadu dopredu je ako rodiť ježka proti srsti.
Taky už sem zažil dva magory za volantem. Už je to ale asi 10 let zpátky. Jeden po mě hodil po chvíli pronásledováni a vyhrožování ať zastavím u krajnice plnou láhev pepsi. Takže důlek v kapotě. Druhému se nelíbilo ze jsem ho předjížděl , tak začal zrychlovat a pak mě vybrzdovat. Tak jsem nakonec zastavil , zamknul jsem se a volal policii. Typek vylezl z auta začal mi plivat na okno a pak mi ohnul zrcátka a sterače. Pak naštěstí odjel když viděl ze telefonuji. Škoda ze v té době jsem neměl kameru.Už před pár dny jsem poznamenal, že tenhle člověk jen potvrzuje rčení, že na cestách jezdí šílenci. Teď ze sebe ještě udělal magora před celým národem a zařídil si psychiatrické vyšetření. Já se tomu směju, ale být tím řidičem, kterého vybržďoval, do smíchu by mi nebylo.