99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
Je to možný, že se v autě vybila a naskočilo tam to nesmyslný datum, ale jinak za jízdy se to nedalo poznat, protože obraz na displayi kamery furt běžel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podívej, já ji kupoval jako akční kameru do Chorvatska, na potápění a tak (hlavně na vyzkoušení, co to umí, za tu cenu). To, že jsem pak zjistil, že se zapnutým displejem vydrží nahrávat jen 7 minut, to už je věc jiná. Až na ty občasné problémy viz výše je úplně v pohodě a obraz OK. A do auta jsem ji dal jen proto, že si žena stěžovala, že se mi ta kamerka jen válí u PC a nemá žádné využití. Takže asi tak.Keby som mal kameru, o ktorej by som vedel, ze je nespolahliva, tak ju nechcem ani zadarmo.
Protože jsem o takovým systému nevěděl 4 kamery bych určitě bral. Otázka je:...kdyz jsi takovy pozitkar a penize, zda se, nejsou problem....proc jsi nezahrnul kompletni palubni system? Mam na mysli centralni jednotka s HDD, ke ktere se da pripojit 4+ kamer? To by vychazelo na cca. 16-17tkc a udelalo by to vice parady?
Jinak diky za vyzkum, urcite to nekterym pomuze. Nicmene mnozi si radeji zlomi ruku nez dat > 1500kc za kameru
Abych pravdu řekl, tak o tom vlákně jsem nevěděl. Ale když se podívám na název, tak bych to tam stejně nezařadil. Můj příspěvek je spíš o tom jakou kameru pořídit a jak to technicky provést. Ne o zkušenostech z právního hlediska. A už to má skoro 30 stran, tak si myslím by to zapadlo. Toto bych nechal jen pro kameru s parkovacím režimem a ext. baterkou.není zbytečné zakládat nový topic? Proč mít kameru do auta, Vaše zkušenosti, má to právní váhu?
Abych pravdu řekl, je to pro mě demotivující, když napíšu tak dlouhej příspěvek a on zapadne ve vlákně s 26 stránkama. No poučení pro příštěnení zbytečné zakládat nový topic? Proč mít kameru do auta, Vaše zkušenosti, má to právní váhu?
Abych pravdu řekl, je to pro mě demotivující, když napíšu tak dlouhej příspěvek a on zapadne ve vlákně s 26 stránkama. No poučení pro příště
Abych pravdu řekl, je to pro mě demotivující, když napíšu tak dlouhej příspěvek a on zapadne ve vlákně s 26 stránkama. No poučení pro příště
Já ji mám. Už 2 měsíce. Je super. Chci si tam flashnout lepší FW, abych zvýšil bitrate (kvalitu obrazu) na max. Kvalita je super, ale v základu to má tuším 16 Mbps, ale dá se zvýšit s custom FW na 28. Kódování používá H264.Díky za odkaz...to Viofo A129 vypadá docela dobře...máte někdo přímo zkušenost?